Ridder van Dorplaan 7
3284AT
ZUID-BEIJERLAND
tel. 0186-661355

2 dagen na de zware competitiewedstrijd tegen OSV mochten de jongens in de avonduren weer aantreden voor de 2e bekerwedstrijd. Dit maal thuis tegen Heinenoord.

Met veel publiek langs de lijn begonnen de jongens vol vertrouwen aan een flinke warming up. De beginfase was wat rommelig. Balverlies en veel passes kwamen niet aan. Gelukkig waren Collin, Ibrahim en Renné bij de les en schoot Ibrahim na 5 minuten de 1-0 binnen. Nu kwamen de Herculianen op stoom. Mees, Olivier en Yazid lieten samen met keeper Jory zien dat onze achterhoede zeer stabiel is geworden. Na een mooie aanval met Kyaro, Kay en Dylan schoot Ibrahim de 2-0 in de touwen. Na de time out kreeg onze Olivier het op zijn heupen. Na een mooie actie schoot hij de 3-0 via de paal binnen. ZBVH ging rustig verder met het onder druk zetten van Heinenoord. Mees scoorde de 4-0 met een prachtige stiftbal. Vlak voor rust zette Olivier de 5-0 op het bord.

In de 2e helft hetzelfde beeld. ZBVH bleef druk zetten en combineerde bij vlagen goed. Heinenoord counterde af en toe waarbij Jory enkele goede reddingen verrichtte. Kay schoot met een droge knal de 6-0 binnen. Waarna Renné 2 keer scoorde waarvan 1 met zijn hoofd! De eindstand werd bepaald door Ibrahim na een mooie aanval over meerdere schijven. 9-0!  De JO11-1 ( Jory, Mees, Olivier, Yazid, Dylan, Kay, Collin, Ibrahim, Renné en Kyaro) is 1e in de poulefase geworden. Dus naar de halve finale!