Clubnieuws - ZBVH

Clubnieuws

Clubnieuws

Z.B.V.H. en hoofdtrainer René Eyra per direct uit elkaar

Gisteren, 30 november 22:30  Deze week hebben het bestuur en René in goed overleg besloten de samenwerking per direct te beëindigen. Daar de gewenste match tussen de spelersgroep en hoofdtrainer uitbleef, zijn beide partijen tot de conclusie gekomen dat het raadzaam was de samenwerking te beëindigen. meer »

342x gelezen

Terugblik sponsor- en vrijwilligersavond

1 oktober 19:45  Als ZBVH zijn wij erg trots dat we een groot bestand aan trouwe vrijwilligers en sponsoren hebben. Al deze mensen zijn onmisbaar voor onze vereniging. Om namens ZBVH onze waardering voor deze mensen uit te spreken, hebben we recent een sponsor- en vrijwilligersavond georganiseerd.meer »

28x gelezen

Hoofdpunten ALV juni 2023

29 juni 14:15  Vanwege persoonlijke omstandigheden alsook het overlijden van onze secretaris, Hans Vreeman, heeft de jaarlijkse ALV dit seizoen ongebruikelijk laat plaatsgevonden. Om voornoemde redenen was ook de voorbereiding niet zoals gebruikelijk. Via deze weg vatten wij graag de belangrijkste besluiten van de ALV samen. meer »

457x gelezen

Schipper Accountants BV en ZBVH verlengen samenwerking

5 april 17:15  Afgelopen weken zijn alle jeugdleiders en –trainers van ZBVH voorzien van een prachtige polo en winterjas van Schipper Accountants. meer »

410x gelezen

Albert Heijn Zuid-Beijerland drie jaar langer sponsor van ZBVH

6 juli 18:15  Albert Heijn Zuid-Beijerland is ook de komende jaren sponsor van ZBVH. Enkele weken geleden is de handtekening gezet onder een nieuwe driejarige verbintenis. Albert Heijn is al jarenlang een trouwe sponsor van ZBVH. Onder de naam Etos is het eveneens al geruime tijd verbonden als tenuesponsor aan ZBVH VR1. Ook ondersteunt het de vereniging bij diverse activiteiten tijdens het seizoen. Wij zijn als vereniging uiteraard zeer blij dat we deze verbintenis hebben kunnen verlengen en willen hierbij ook onze dank uitspreken aan Marvin Krastman, eigenaar van Albert Heijn Zuid-Beijerland.

739x gelezen

Beregeningsinstallatie in gebruik genomen

12 mei 10:15  Na jarenlange periodes van droogte waar onze velden enorm onder hebben geleden, is er vorig jaar besloten een beregeningsinstallatie aan te schaffen. Deze installatie is woensdagavond uitvoerig getest en vandaag 12 mei officieel in gebruik genomen. Met deze installatie hopen we de velden optimaal bespeelbaar te houden en onnodige blessures te voorkomen. Heel veel dank gaat uit naar de Fa. C. Breure & Zn voor de enorme inspanningen die geleverd zijn om dit te realiseren en het gebruik van tractor en pomp die het nodige water uit de sloten moet pompen.

660x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!