Lid worden - ZBVH

Lid worden

Lid worden

Spelend lid

Iedereen kan lid worden van ZBVH. ZBVH heeft een breed aanbod aan teams waarin uitgekomen kan worden. Voor de allerjongsten is er het kaboutervoetbal, waarbij nog niet uitgekomen wordt in competitieverband. 
De pupillenteams (t/m onder 11) zijn in de meeste gevallen vertegenwoordigd door zowel jongens als meisjes. Voor de hogere leeftijdscategorieën zijn er zelf een individueel meiden- en dameselftal.
Voor de wat ouderen onder ons is er het veteranenvoetbal. Hierbij wordt door de aanwezigen in vriendschappelijk verband een partijvorm tussen twee teams afgewerkt met kleine doeltjes zonder keeper.  

Verenigingslid

Naast spelend lid, kunt u zich ook als relatie verbinden aan ZBVH in de vorm van verenigingslid. Indien u door omstandigheden niet kunt of wenst uit te komen in competitieverband (en dus niet ingeschreven dient te worden als bondslid bij de KNVB), wordt u tevens aangemeld als 'rustend' lid. Dit betekend dat leden die spelen in bij de kabouters of veteranen automatisch als vereniginslid worden ingeschreven.

U kunt lid worden door het bijbehorende aanmeldformulier in te vullen. Bezoek daarvoor de pagina 'Lidmaatschap'

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!