Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Combinex B.V. profiel

Combinex B.V. is reeds sinds het seizoen 2015-2016 de trotse hoofdsponsor van ZBVH. 

Bedrijfsprofiel

Combinex is een internationale logistieke dienstverlener, die sinds haar oprichting in 2006 verworden is tot één van de snelst groeiende en succesvolste logistieke dienstverleners. Ze is sterk in het efficiënt organiseren van wegvervoer en tracht een sterke en betrouwbare keten te creëeren door een persoonlijke en gelijkwaardige relatie met zowel klanten als vervoerders op te bouwen. In haar sociale bedrijfsvoering is dan ook oog voor de omgeving, partners en medewerkers. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en sociaal ondernemerschap met een financieel bijzonder gezonde basis staat bij Combinex hoog in het vaandel. Bij de uitvoering van haar werkzaamheden staan drie concepten centraal: ontzorgen, betrouwbaar en sociaal. 

Ontzorgen

"U meldt uw transportbehoefte en Combinex doet de rest. Door optimaal vervoermanagement beschikt u altijd over het juiste vervoermiddel op de juiste tijd en de juiste plaats."

Betrouwbaar

"Combinex is een betrouwbare partner voor zowel klanten als vervoerders. Informatie over actuele laad- en lostijden en periodieke rapportages zorgen ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent. Daarnaast heeft Combinex een sterke financiële positie, die wordt bevestigd door de 'Financieel Gezond Award' van Graydon. Vervoerders kunnen rekenen op tijdige en eerlijke betaling."

Sociaal

"Combinex onderneemt met oog voor de omgeving. De efficiënte planning zorgt voor een hoge beladingsgraad en daarmee een zo laag mogelijke CO2 uitstoot. Daarnaast worden lokale verenigingen en goede doelen gesteund. De sociale bedrijfsvoering is gebaseerd op eerlijkheid en transparantie."

Dat de combinatie van deze drie concepten zijn vruchten afwerpt, blijkt onder andere uit de verschillende prijzen die Combinex de afgelopen jaren gewonnen heeft of waarvoor zij genomineerd is. 
Na de twee voorgaande jaren finalist geweest te zijn, werd Combinex tijdens het jaarcongres van Transport en Logisitek Nederland (TLN) uitgeroepen tot winnaar van de 'Ondernemersprijs Transport en Logistiek 2016' in de categorie middelgrote bedrijven. Deze Ondernemersprijs Transport en Logisitek is een prestigieuze prijs in de sector voor wegtranssport en logisitieke dienstverlening waarmee TLN ondernemers stimuleert om continue aandacht te schenken aan kwaliteitsverbetering, professionalisering en innovatie in de sector.
Daarnaast is Combinex door ING en Deloitte bekroond tot 'Best Managed Company 2015'. Dit betekend dat zij behoort tot één van de best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. 
Tot slot behaalde Combinex met nog twee andere bedrijven een finaleplaats voor 'De Hoeksche Pluim 2017' op basis van 'puur ondernemerschap'. De Hoeksche Pluim is een tweejaarlijks evenement dat wordt georganiseerd door de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW). De Pluim wordt uitgereikt ter stimulering van bedrijvigheid in de Hoeksche Waard.

Organisatie

Met meer dan honder bekwame werknemers is Combinex actief op de droge (Combinex dry goods B.V.) en geconditioneerde goederenmarkt (Combinex fresh & frozen B.V.). Deze medewerkers regelen ruim 450 transporten per dag. Sinds april 2018 heeft Combinex een nieuwe vestiging (Combinex Polska Sp. z o.o.) in Gdynia, Polen. Zij heeft besloten deze vestiging te openen om dicht bij haar klanten aanwezig te zijn en aan de steeds grotere vraag van de bestaande opdrachtgevers te kunnen voldoen om zich zodoende nog beter op de behoeften en ontwikkelingen van de bestaande en nieuwe opdrachtgevers in de centraal- en oost-Europese markt te kunnen richten.

Binnen de Combinex-groep worden zowel forwarding- als transportactiviteiten uitgevoerd. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een enorm netwerk van vervoerders en zo'n 120 vaste charters die onder de regie van de Combinex planning rijden. Gezien haar toekomstplannen voor de komende jaren, is binnen Combinex permanent behoefte aan uitbreiding van het vaste charterbestand en/of samenwerking met transportondernemers, die samen met Combinex op langere termijn vervolg stappen willen nemen.

Raadpleeg voor meer informatie over Combinex haar website: https://www.combinex.eu/ 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!