Startpagina - ZBVH

Startpagina

Startpagina

Interview met René Eyra, de nieuwe hoofdtrainer van ZBVH

22 juli 11:45  Op 5 mei jongstleden, maakte het bestuur van ZBVH bekend dat René Eyra met ingang van het seizoen 2023-2024 de nieuwe hoofdtrainer van de herenselectie van ZBVH zal zijn.  Tijd voor een kennismaking met de 55-jarige Rotterdammer.  De ontmoeting vond plaats op 11 juli jongstleden, op het dakterras van de verslaggever op de Kop van Zuid in Rotterdam.   meer »

581x gelezen

Hoofdpunten ALV juni 2023

29 juni 14:15  Vanwege persoonlijke omstandigheden alsook het overlijden van onze secretaris, Hans Vreeman, heeft de jaarlijkse ALV dit seizoen ongebruikelijk laat plaatsgevonden. Om voornoemde redenen was ook de voorbereiding niet zoals gebruikelijk. Via deze weg vatten wij graag de belangrijkste besluiten van de ALV samen. meer »

342x gelezen

René Eyra nieuwe hoofdtrainer Z.B.V.H.

5 mei 14:00  Het bestuur is verheugd om te kunnen mededelen dat René Eyra per ingang van het seizoen 2023-2024 de nieuwe hoofdtrainer van de herenselectie van ZBVH zal zijn.meer »

298x gelezen

Schipper Accountants BV en ZBVH verlengen samenwerking

5 april 17:15  Afgelopen weken zijn alle jeugdleiders en –trainers van ZBVH voorzien van een prachtige polo en winterjas van Schipper Accountants. meer »

341x gelezen

Z.B.V.H. en René Milot nemen aan einde van seizoen afscheid van elkaar

15 februari 12:00  Mededeling van het bestuur ZBVH en hoofdtrainer René Milot hebben besloten om na een dienstverband van vier seizoenen de samenwerking aan het einde van het seizoen te beëindigen. meer »

728x gelezen

Albert Heijn Zuid-Beijerland drie jaar langer sponsor van ZBVH

6 juli 18:15  Albert Heijn Zuid-Beijerland is ook de komende jaren sponsor van ZBVH. Enkele weken geleden is de handtekening gezet onder een nieuwe driejarige verbintenis. Albert Heijn is al jarenlang een trouwe sponsor van ZBVH. Onder de naam Etos is het eveneens al geruime tijd verbonden als tenuesponsor aan ZBVH VR1. Ook ondersteunt het de vereniging bij diverse activiteiten tijdens het seizoen. Wij zijn als vereniging uiteraard zeer blij dat we deze verbintenis hebben kunnen verlengen en willen hierbij ook onze dank uitspreken aan Marvin Krastman, eigenaar van Albert Heijn Zuid-Beijerland.

661x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!