Startpagina

Startpagina

Z.B.V.H. en Combinex B.V. zetten samenwerking voort

11 juni 9:00  Met trots kunnen wij meedelen dat Combinex ook in het seizoen 2021-2022 hoofdsponsor van Z.B.V.H. zal zijn. Combinex is al jaren toonaangevend in de internationale logistieke dienstverlening en al sinds 2013 als hoofdsponsor aan Z.B.V.H. verbonden.meer »

9x gelezen

Dames 1 zoekt nieuwe train(st)er/leid(st)er

10 juni 9:15  Voor aankomend seizoen zijn wij op zoek naar een nieuwe train(st)er/leid(st)er voor ZBVH VR1. We zoeken een enthousiaste train(st)er, die past bij de sportieve ambities van dit team en het leuk vindt om twee avonden in de week de training te verzorgen en de speelsters op de wedstrijddagen te begeleiden en te coachen.meer »


Versoepeling coronamaatregelen - heropening terras uitgesteld

21 mei 21:00  Afgelopen woensdag is de tweede stap van het openingsplan definitief gezet. Dat betekent dat er vanaf heden weer meer mogelijk is. De belangrijkste punten op een rijtje: - Volwassenen vanaf 27 jaar mogen weer in groepsverband buiten sporten, maar restricties blijven van toepassing - Het terras mag weer open, maar ook hier gelden restricties - Let op! i.v.m. de weersomstandigheden vindt de heropening pas op 29 mei plaats - Kleedkamers zijn tot nader order gesloten en publiek is niet toegstaan op het sportcomplex - Definitief geen Regiocup voor seniorenmeer »

227x gelezen

Trainingsochtend jeugd zaterdag 8 mei

11 mei 12:15  Afgelopen zaterdag (8 mei) was er op ons complex weer een trainingsochtend voor de jeugd. Deze trainingsochtend stond onder begeleiding van hoofdtrainer Rene Milot en een aantal selectiespelers. De zeer gevarieerde trainingen werden fanatiek afgewerkt en bij de afsluitende partijvormen werd er fel gestreden voor de overwinning! Al met al weer een geslaagde en leerzame trainingsdag die zeker voor herhaling vatbaar is! Foto's: Ad Buitendijk Kijk voor alle foto's op:meer »

152x gelezen

Nieuw aankondigingsbord

1 december 17:30  Sinds kort is onze club een aankondigingsbord rijker. Hoewel er momenteel niet wordt gevoetbald en de kantine gesloten is, is er de afgelopen periode niet stilgezeten bij ZBVH. Vorige week is er namelijk een programmabord geplaatst. Dit bord staat op de kruising van de Tuinweg en Noord-Achterweg en hierop kan worden gezien tegen wie ZBVH 1 de volgende zaterdag speelt. Dit bord is gerealiseerd in samenwerking met Konijnendijk Mode en ontworpen door WIJ reclame. Mede dankzij hun inbreng en steun zijn we tot dit mooie eindresultaat gekomen. Wij zijn ontzettend blij met het bord en denken hiermee nog meer bij te kunnen dragen aan de zichtbaarheid en uitstraling van ZBVH. We hopen ook dat de tijdelijke teksten op het bord snel weer kunnen worden vervangen door een wedstrijdaankondiging. Maar voor nu: blijf gezond en tot binnenkort!

375x gelezen

Maatregelen per 19 november en vooruitblik

28 november 11:00  Sinds vorige week donderdag is de tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lockdown niet langer van kracht. Dit bericht zet kort uiteen wat dit betekent voor het voetbal. Daarnaast kijken we voorzichtig vooruit op basis van het door de KNVB gepresenteerde 'Plan B'. Welke scenario's zijn er zoal voor de hervatting van competitievoetbal? Tot slot een aankondiging: noteer zaterdag 9 januari in de agenda! Deze avond zal er een online activiteit met o.a. een verloting plaatsvinden. meer »

416x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!