Startpagina

Startpagina

Programmabord kan eindelijk live!

21 september 19:00  Na lang wachten kan eindelijk het nieuwe programmabord in gebruik worden genomen. Bij het passeren van de kruising Tuinweg/Noord-Achterweg heeft u de afgelopen maanden ongetwijfeld het aankondigingsbord met de tekst “BLIJF GEZOND! TOT BINNENKORT!” gezien. Wij hopen dan ook van harte dat iedereen daadwerkelijk weer gezond aan het nieuwe voetbalseizoen mag beginnen. meer »

24x gelezen

Bericht van de voorzitters

2 september 19:00  Het nieuwe seizoen staat voor de deur: aanstaande zaterdag vind de officiële aftrap van het nieuwe voetbalseizoen plaats en zullen de eerste beker- en competitiewedstrijden afgewerkt worden. Na meer dan 10 maanden zonder officieel programma is dit iets waar we met z’n allen ontzettend naar uit hebben gekeken!meer »

127x gelezen

Bericht van de jeugdcommissie

27 augustus 13:30  Beste ouders, verzorgers, Na een lange tijd van onzekerheid gaan we de draad weer oppakken met de jeugd van ZBVH. Begin september gaat de competitie weer van start en zijn wij 100% gemotiveerd om er een mooi seizoen van te maken!meer »

114x gelezen

Z.B.V.H. zoekt per direct vrijwilligers

19 augustus 17:45  Vanwege het (tijdelijk) wegvallen van enkele zeer gerenommeerde vrijwilligers door toedoen van persoonlijke omstandigheden, zijn wij per direct op zoek naar mensen die onze vereniging (vrijwillig) willen ondersteunen. Op dit moment gaat de grootste zorg uit naar het onderhoud van de onze velden en de schoonmaak van ons clubgebouw. Bent of kent u iemand die bereid is de lokale vereniging te ondersteunen door zichzelf of haarzelf hiervoor in te zetten, dan zijn wij op zoek naar u en komt het bestuur graag met u in contact!meer »

110x gelezen

Indeling Z.B.V.H. 1 seizoen 2021 - 2022

30 juli 22:30  Ook in het seizoen 2021-2022 staan er voor ZBVH 1 weer heerlijke derby 's op het programma. meer »

245x gelezen

Dames 1 zoekt nieuwe train(st)er/leid(st)er

30 juli 9:15  Voor aankomend seizoen zijn wij op zoek naar een nieuwe train(st)er/leid(st)er voor ZBVH VR1. We zoeken een enthousiaste train(st)er, die past bij de sportieve ambities van dit team en het leuk vindt om twee avonden in de week de training te verzorgen en de speelsters op de wedstrijddagen te begeleiden en te coachen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!