Nieuws - ZBVH

Nieuws

Nieuws

René Eyra nieuwe hoofdtrainer Z.B.V.H.

5 mei 14:00  Het bestuur is verheugd om te kunnen mededelen dat René Eyra per ingang van het seizoen 2023-2024 de nieuwe hoofdtrainer van de herenselectie van ZBVH zal zijn.meer »

127x gelezen

Z.B.V.H. en René Milot nemen aan einde van seizoen afscheid van elkaar

15 februari 12:00  Mededeling van het bestuur ZBVH en hoofdtrainer René Milot hebben besloten om na een dienstverband van vier seizoenen de samenwerking aan het einde van het seizoen te beëindigen. meer »

619x gelezen

Albert Heijn Zuid-Beijerland drie jaar langer sponsor van ZBVH

6 juli 18:15  Albert Heijn Zuid-Beijerland is ook de komende jaren sponsor van ZBVH. Enkele weken geleden is de handtekening gezet onder een nieuwe driejarige verbintenis. Albert Heijn is al jarenlang een trouwe sponsor van ZBVH. Onder de naam Etos is het eveneens al geruime tijd verbonden als tenuesponsor aan ZBVH VR1. Ook ondersteunt het de vereniging bij diverse activiteiten tijdens het seizoen. Wij zijn als vereniging uiteraard zeer blij dat we deze verbintenis hebben kunnen verlengen en willen hierbij ook onze dank uitspreken aan Marvin Krastman, eigenaar van Albert Heijn Zuid-Beijerland.

535x gelezen

Beregeningsinstallatie in gebruik genomen

12 mei 10:15  Na jarenlange periodes van droogte waar onze velden enorm onder hebben geleden, is er vorig jaar besloten een beregeningsinstallatie aan te schaffen. Deze installatie is woensdagavond uitvoerig getest en vandaag 12 mei officieel in gebruik genomen. Met deze installatie hopen we de velden optimaal bespeelbaar te houden en onnodige blessures te voorkomen. Heel veel dank gaat uit naar de Fa. C. Breure & Zn voor de enorme inspanningen die geleverd zijn om dit te realiseren en het gebruik van tractor en pomp die het nodige water uit de sloten moet pompen.

491x gelezen

C.H. Robinson komende twee jaar hoofdsponsor van Z.B.V.H.

9 april 15:30  Na de Korendijkse derby tegen Goudswaardse Boys zal het jubileumseizoen via de Aprilskiparty op spetterende wijze worden afgesloten. Volgende week is het immers een jaar geleden dat wij onze 75-jarig bestaan realiseerde. Er is echter nog meer reden tot feest op deze dag. Het bestuur is namelijk verheugd te kunnen mededelen dat C.H. Robinson de komende twee jaar de trotste hoofdsponsor van ZBVH zal zijn! meer »

856x gelezen

Bericht van de voorzitters

2 september 19:00  Het nieuwe seizoen staat voor de deur: aanstaande zaterdag vind de officiële aftrap van het nieuwe voetbalseizoen plaats en zullen de eerste beker- en competitiewedstrijden afgewerkt worden. Na meer dan 10 maanden zonder officieel programma is dit iets waar we met z’n allen ontzettend naar uit hebben gekeken!meer »

773x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!