Nieuws - ZBVH

Nieuws

Nieuws

Albert Heijn Zuid-Beijerland drie jaar langer sponsor van ZBVH

6 juli 18:15  Albert Heijn Zuid-Beijerland is ook de komende jaren sponsor van ZBVH. Enkele weken geleden is de handtekening gezet onder een nieuwe driejarige verbintenis. Albert Heijn is al jarenlang een trouwe sponsor van ZBVH. Onder de naam Etos is het eveneens al geruime tijd verbonden als tenuesponsor aan ZBVH VR1. Ook ondersteunt het de vereniging bij diverse activiteiten tijdens het seizoen. Wij zijn als vereniging uiteraard zeer blij dat we deze verbintenis hebben kunnen verlengen en willen hierbij ook onze dank uitspreken aan Marvin Krastman, eigenaar van Albert Heijn Zuid-Beijerland.

331x gelezen

Jasper Barendrecht en Desley v/d Boogaard maken de overstap naar ZBVH

21 juni 9:00  Jasper Barendrecht en Desley v/d Boogaard komen over van FC Binnenmaas.meer »

874x gelezen

Beregeningsinstallatie in gebruik genomen

12 mei 10:15  Na jarenlange periodes van droogte waar onze velden enorm onder hebben geleden, is er vorig jaar besloten een beregeningsinstallatie aan te schaffen. Deze installatie is woensdagavond uitvoerig getest en vandaag 12 mei officieel in gebruik genomen. Met deze installatie hopen we de velden optimaal bespeelbaar te houden en onnodige blessures te voorkomen. Heel veel dank gaat uit naar de Fa. C. Breure & Zn voor de enorme inspanningen die geleverd zijn om dit te realiseren en het gebruik van tractor en pomp die het nodige water uit de sloten moet pompen.

403x gelezen

C.H. Robinson komende twee jaar hoofdsponsor van Z.B.V.H.

9 april 15:30  Na de Korendijkse derby tegen Goudswaardse Boys zal het jubileumseizoen via de Aprilskiparty op spetterende wijze worden afgesloten. Volgende week is het immers een jaar geleden dat wij onze 75-jarig bestaan realiseerde. Er is echter nog meer reden tot feest op deze dag. Het bestuur is namelijk verheugd te kunnen mededelen dat C.H. Robinson de komende twee jaar de trotste hoofdsponsor van ZBVH zal zijn! meer »

675x gelezen

Bericht van de voorzitters

2 september 19:00  Het nieuwe seizoen staat voor de deur: aanstaande zaterdag vind de officiële aftrap van het nieuwe voetbalseizoen plaats en zullen de eerste beker- en competitiewedstrijden afgewerkt worden. Na meer dan 10 maanden zonder officieel programma is dit iets waar we met z’n allen ontzettend naar uit hebben gekeken!meer »

689x gelezen

Bericht van de jeugdcommissie

27 augustus 13:30  Beste ouders, verzorgers, Na een lange tijd van onzekerheid gaan we de draad weer oppakken met de jeugd van ZBVH. Begin september gaat de competitie weer van start en zijn wij 100% gemotiveerd om er een mooi seizoen van te maken!meer »

515x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!