Tenuesponsoren - ZBVH

Tenuesponsoren

Tenuesponsoren

C. H. Robinson

Vanaf 2022-2023 is C.H. Robinson de trotse hoofdsponsor van ZBVH en daarmee tevens tenuesponsor van ZBVH 1. 

CHRobinson.png

De Eendrachtshoeve

Vanaf het seizoen 2022-2023 is partycentrum De Eendrachtshoeve weer terug op de tenues van ZBVH 2. Ditmaal met het prachtige vernieuwde logo van het restaurant.

Eendrachtshoeve.jpg

Konijnendijk Mode 

Konijnendijk Mode is al vele jaren trouwe sponsor van ZBVH. Eerst als tenuesponsor van diverse jeugdteams, hierna als sponsor van achtereenvolgens ZBVH 4 en ZBVH 2. Vanaf seizoen 2022-2023 is de Zuid-Beijerlandse kledingwinkel te vinden op de tenues van ZBVH 3. 

Konijnendijk Mode

                                                

Etos Zuid-Beijerland 

Na eerder samen met Albert Heijn en Gall & Gall op het tenue gestaan te hebben, pronkt Etos Zuid-Beijerland inmiddels alweer vanaf 2015 individueel op het tenue van VR1.

Etos


Brakel Bouw

Al jarenlang is Brakel Bouw trouwe tenuesponsor van ZBVH. In het seizoen 2022-2023 is het sponsor van ZBVH JO13.
Van_Brakel_Bouw_nieuw.jpg

Schotgroep B.V.

Schotgroep B.V. is vanaf seizoen 2019-2020 als sub-sponsor verbonden aan ZBVH. In het seizoen 2022-2023 is het bedrijf ook als tenuesponsor aan twee jeugdteams verbonden, namelijk de JO8 en de JO11-2.

schotgroep.png

 

 

 

 

Clever Strategy B.V.

Sinds het seizoen 2017-2018 is Clever Strategy tenuesponsor van ZBVH. Ook in het seizoen 2022-2023 is het weer verbonden aan ZBVH.

 Clever Strategy

 

 

Windmill Metal Company

Windmill is inmiddels voor het zesde opeenvolgende seizoen als jeugdsponsor aan ZBVH verbonden. In het huidige seizoen als sponsor van de JO13.

Windmill

 

Bakkerij de Ambacht

Na vele jaren bord- en balsponsor te zijn geweest is bakkerij de Ambacht vanaf seizoen 2019-2020 ook shirtsponsor van één van onze jeugdelftallen. Dit seizoen is zij shirtsponsor van de JO9.

de_Ambacht.jpg


Safe Beveiling B.V.

Safe Beveiliging is ook al jaren als sponsor verbonden aan ZBVH, in seizoen 2022-2023 is zij shirtsponsor van de JO11-1.

 

Safe Beveiling

 

 

ICS Spiral Freezers B.V.

ICS Spiral Freezers sponsort al geruime tijd het shirt dat de 'Pupil van Week' tijdens de wedstrijd van ZBVH 1 draagt en achteraf mag houden. Per ingang van het seizoen 2017-2018 sponsort zij daarnaast ook een aantal trainingspakken en jassen die tijdens de wedstrijd door de pupil gedragen worden, zodat hij of zij altijd netjes gekleed is en er warm bij zit.

 ICS Spiral Freezers

 

Schipper Accountants 

Sinds 2019 is Schipper Accountants de sponsor van de winter coachjassen voor de jeugdleiders en trainer. Hierdoor lopen onze leiders en trainers er niet alleen warm bij, ook dragen zij op deze manier bij aan een representatieve uitstraling voor onze club.

 schipper-logo.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!