Ridder van Dorplaan 7
3284AT
ZUID-BEIJERLAND
tel. 0186-661355

Vandaag stond de kraker op het programma tegen onze directe concurrent voor het kampioenschap! Een heuse 6 punten wedstrijd. I.v.m. de clubkleuren van OFB speelden de Herculianen in het wit. De jongens begonnen met een straffe wind tegen. Dit was te merken: de combinaties liepen niet soepel, de tegenstander was feller en we kwamen niet in ons spel. Na 10 minuten kwam OFB 0-1 voor. Op wilskracht antwoordde ZBVH met enkele schoten en aanvallen. Waarna Kyaro uit een moeilijke hoek de 1-1 prachtig binnenschoot. De tegenstander bleef ons onder druk zetten, waar we niet onderuit kwamen. Vlak voor de rust deelde OFB een dreun uit: 1-2 en onhoudbaar voor keeper Jory.
In de rust was het even stil in de kleedkamer. De koppies hingen naar beneden. Maar gelukkig toonden we veerkracht. Met een gewijzigde tactiek en meer nadruk op de aanval trokken onze jongens in de 2e helft met de wind in de rug ten strijde. De tegenstander schrok van deze nieuwe energie! Na een mooie aanval schoot Kay met een droge knal de 2-2 in de touwen. ZBVH was nu los: De aanvallen met goed positiespel volgden elkaar nu snel op. Renné met een mooi schot 3-2!  De tegenstander kwam er niet mee aan te pas door hard werk van Mees, Yazid. Collin en keeper Jory. Dylan met een prachtig schot (helaas) op de lat. Ibrahim scoorde vervolgens 2 maal. Waarna Olivier de laatste aanval bekroonde met een goal. De conditietraining blijft zijn nut bewijzen in de 2e helft. Eindstand 6-2 voor ZBVH. Complimenten voor het team met zoveel strijdlust. Met nog 4 wedstrijden te gaan heeft ZBVH de koppositie nu stevig in handen. A.s. Donderdag een poulewedstrijd voor de HW Bokaal.