Ridder van Dorplaan 7
3284AT
ZUID-BEIJERLAND
tel. 0186-661355

Zaterdag was de grote dag… bij winst of gelijkspel tegen Smitshoek zouden onze jongens van de JO11-1 de titel binnenhalen..  Gespannen koppies in de kleedkamer en een onwennig begin in de openingsfase. Veel publiek langs de lijn, kortom een prachtige sfeer. De tegenstander was vastbesloten om ons feestje een week uit te stellen!  De tegenstander overrompelde ons de eerste 10 minuten met strakke dekking en veel druk. Dit resulteerde in de 0-1 voor Smitshoek. Nadat ZBVH was bekomen van de schrik kwamen we in ons bekende positiespel via de flanken. Een van de eerste uitbraken leverde de gelijkmaker op door Ibrahim 1-1! Na de time out werden de Herculianen sterker en sterker. Alle zenuwen gooiden we van ons af en drukte de tegenstander achteruit. 2-1 wederom door Ibrahim na een mooie aanval. In de rust besloten de mannen dat we er vol voor zouden gaan in de 2e helft.  Het spel golfde op en neer met aan beide kanten kansen. ZBVH had een klein overwicht. Keeper Jory hield zijn team weer op de been na gevaarlijke counters van Smitshoek. Mees, Olivier,Dylan en Yazid verdedigde met man en macht. Kay, Collin en Ibrahim waren onvermoeibaar op het middenveld. Renné en Kyaro beukte op de defensieve muur van Smitshoek. Na enkele kansen, schoot Yazid de 3-1 binnen. Hier konden de mannen slechts 1 minuut van genieten. Smitshoek maakte direct 3-2. Zo werd het laatste kwartier nog heel spannend! De Herculianen vochten als leeuwen in een sportieve strijd. De ontlading volgde na een prachtige 4-2 van Ibrahim en het laatste fluitsignaal.. De titel is binnen!  Wat volgde was een prachtig feest: met een medaille uitreiking door de hoofdtrainer van de selectie, met zijn allen eten in de kantine en als klap op de vuurpijl: een ereronde door het dorp op de platte kar!  Dit alles samen met de spelers van de JO12-1 waar we vaak mee samen trainen en die ook kampioen werden vandaag.

Een verdiend kampioenschap voor onze jongens! Met veel strijdlust bereikt en het belangrijkste: als 1 team! Nu nog de halve finale voor de beker.. Het seizoen is al geslaagd.