Zinkweg 259
3262BH
OUD-BEIJERLAND
tel. 0186-620335

Na de 2-0 overwinning op GOZ, vandaag een uitwedstrijd tegen Zinkwegse Boys voor ZBVH JO11-1.  Aanvang wedstrijd 08:30 uur dus de jongens moesten even doorbijten met de warming up.  We begonnen sterk met aanvallend spel. Dit resulteerde in mooie schoten van Ibrahim, Kay en Renné. De keeper van Zinkwegse boys bleek echter lastig te passeren. Na de time out kregen we loon naar werken. Met een mooie aanval schoot Olivier met een laag diagonaal schot de 0-1 binnen. 5 minuten later bekroonde Yazid een mooie solo met de 0-2!  Rust.
De eerste 10 minuten na rust waren we even de kluts kwijt met posities en afspraken. Hier kon Zinkweg van profiteren: 1-2. Onze mannen herpakten zich direct en hielden het veld weer breed. Na een mooie voorzet van Kyaro kon Ibrahim de 1-3 binnenschieten. Bij gevaarlijke uitbraken van Zinkweg traden Mees en Dylan achterin goed op. Onze sluitpost Jory stond weer als vanouds uitstekend te keepen. Ook in de 2e helft mooie schoten op het doel van de tegenstander door Mees, Kay en Collin. In de laatste fase liepen we uit naar 1-5 door weer Yazid en Ibrahim! De goede conditie betaalde zich weer uit op het moment dat de tegenstander moe werd.. Mooi resultaat voor de Herculianen! Volgende week thuis tegen ‘s-Gravendeel.