Ridder van Dorplaan 7
3284AT
ZUID-BEIJERLAND
tel. 0186-661355

Op een waterkoude zaterdagochtend mochten de mannen, deze keer in het geel, thuis aantreden tegen de voor ons onbekende tegenstander, OFB. Door de coronamaatregelen ontbrak onze fanatieke aanhang. Toch zat de sfeer er goed in! Na de zeperd van vorige week waren de jongens gebrand op een goede wedstrijd. Doordat we 1 uitvaller hadden kregen we hulp van Ruben. Na de aftrap waren we eerst 5 minuten de kluts kwijt. Veel spelers vergaten hun positie en de tegenstander begon fel. Gelukkig waren onze rotsen in de verdediging Olivier en Mees alert. Na wat aanwijzingen kwamen we in ons spel en na een prachtige aanval en pass van Ibrahim kon Renné keurig afronden 1-0. Hierna volgden nog meer kansen die we helaas niet verzilverden. Bij een zeldzame tegenstoot van OFB stond het ‘zomaar’ 1-1. In de laatste fase van de 1e helft pakten de jongens weer het initiatief en kreeg Ruben het op zijn heupen:  binnen 5 minuten 2 prachtige goals. 3-1 de rust in. In de 2e helft stroopten Dylan en Collin ouderwets de mouwen op om het middenveld te veroveren. Onze keeper Jory verrichte enkele hele mooie reddingen. Yazid bleef onvermoeibaar opstomen vanuit de verdediging. Kay was de ‘stofzuiger’ op het middenveld en zette de aanval in. Zo wisten we met powerplay nog 3 goals te maken: Renné met een kopbal (!), Olivier met een mooi schot en wederom Ruben. Gezien het aantal kansen dat we creëerden had de uitslag nog hoger kunnen zijn. Maar dat mocht de pret niet drukken. Mooi om te zien dat de mannen steeds meer combineren, diep gaan en vrij gaan lopen. De tegenstander zal de kennismaking met de Herculianen JO11-1 voorlopig niet vergeten. Eindstand 6-1. Na de wedstrijd barstte het feest los in de kleedkamer. Mooie wedstrijd met veel teamwork.