Sabinastraat 40
3264VG
NIEUW BEIJERLAND
tel. 0186-693068

Na 2 weken geen wedstrijd zaterdag jl. uit naar Nieuw-Beijerland. Door coronaperikelen hadden we een “gelegenheidsteam” zonder 3 uitvallers maar met hulp van Ruben en Luc. Na een stevige warming-up begonnen we vol goede moed. Na een aarzelend begin kregen onze jongens de bovenhand. Door goed combinatievoetbal van Renné, Ruben en Kay kregen we diverse kansen. Na 10 minuten scoorde onze goaltjesdief Renné de 0-1! We konden helaas niet nog meer profiteren van de gecreëerde kansen en zelfs een penalty! ZBVH werd daarna wat teruggedrongen op eigen helft. Door goed verdedigingswerk van Dylan, Mees en Luc en uitstekend keeperswerk van Jory konden we de voorsprong vasthouden tot de rust. Na de rust drukte de tegenstander ons nog verder terug. De jongens verdedigde de voorsprong met hand en tand. 10 minuten voor het einde kwam NBSVV alsnog op gelijke hoogte. En enkele minuten later kwamen we met 2-1 achter. Onze Herculianen gaven echter niet op! Kyaro en Collin bleven meters maken net als Renné die heel scherp was bij een misverstand in de verdediging van NBSVV: 2-2! In de slotminuten ging het alsnog mis door een moeilijk afstandsschot buiten het bereik van Jory. De JO11-1 gaf zich nog steeds niet gewonnen en vocht tot het laatste fluitsignaal maar het mocht niet meer baten. Een mooie wedstrijd met veel strijdlust. We kunnen niet altijd winnen en daar leren we soms nog meer van!