Ridder van Dorplaan 7
3284AT
ZUID-BEIJERLAND
tel. 0186-661355

Na de herfstvakantie mocht de JO11-1 zaterdag weer aantreden. In de regen en op een kletsnat veld een thuiswedstrijd tegen GOZ! Voorafgaand aan de wedstrijd kreeg iedere speler een prachtig persoonlijk voetbalplaatjesalbum uitgereikt. De jongens hadden er dus zin in! In de openingsfase hadden we te maken met een sterke fysieke tegenstander. Hier moesten we even aan wennen. Gelukkig waren onze keeper Jory en vooral Mees en Olivier achterin scherp en alert. Na de time out wonnen we meer duels en hielden we de bal langer in de ploeg. Ondanks de harde regen zochten we met samenspel de aanval. Na een mooie combinatie van Dylan en Renné scoorde Ibrahim de 1-0! Enkele minuten later reageerde Renné heel snel op een uittrap van de keeper en prikte met zijn linker(!) de 2-0 in de goal! Na de rust bleef het een fysieke strijd waarbij er over en weer enkele overtredingen plaatsvonden. Complimenten voor de scheidsrechter die vakkundig optrad. GOZ ging er vol voor waarbij onze keeper Jory meerdere goede reddingen moest verrichtten. Verdedigers Yazid en Mees stonden er weer als een granieten muur. Door een hele felle Collin, Kyaro en Kay nam ZBVH het initiatief weer over en kreeg meerdere kansen. Ibrahim scoorde nog 2 keer! Renné schoot op de paal en Dylan scoorde op een haar na. Eindstand 4-0 voor de Herculianen! Mooie overwinning en goede leerpunten voor de komende trainingen.