3284AT
ZUID-BEIJERLAND
tel. 0186-661355

Een thuiswedstrijd tegen NSVV vandaag.

Het was vanaf de eerste minuut duidelijk dat onze mannen er zin in hadden. De verdediging stond als een huis en er werd direct druk gezet op het doel van NSVV. Dit leverde diverse mooie kansen op. Ondanks de goede keepster van NSVV wisten we voor rust 4 keer te scoren! We weten elkaar met het samenspel steeds beter te vinden. Na de rust waren de jongens vastberaden om een grote score op het bord te zetten. Door fel de duels aan te gaan en via de flanken aan te vallen lukte dit zeker. Eindstand 12-1.

Spelersrapport:
Jory: stond er als een echte keeper op het juiste moment en stopte meerdere penalty’s. Olivier: sterk verdedigt en 1 doelpunt gemaakt. Mees: verdedigt iedere week beter en mooi schot op de lat. Yazid: snel en ijzersterke linksback vandaag. Dylan: meerdere ballen afgepakt en passen gaat steeds beter op het middenveld! Ibrahim: snel en fel op het middenveld . Mooie acties en 5 x gescoord. Collin: steeds beter op het middenveld in de duels en overspelen. Wordt iedere week beter! Kay: sterke balafpakker, goede acties en 2 x gescoord. Kyaro: wordt steeds feller als aanvaller in de duels en opjagen van de verdedigers. 2 keer gescoord! Renné: viel goed en sterk aan. Scoorde vandaag 2 x. We wennen iedere week meer aan het grotere veld  en onze conditie gaat vooruit.

Voorlopig hebben we de koppositie in handen!