Zinkweg 259
3262BH
OUD-BEIJERLAND
tel. 0186-620335

Op een vroege en frisse zaterdagmorgen een uitwedstrijd tegen Zinkwegse Boys. Een van onze concurrenten voor de koppositie. De wedstrijd speelde we op fonkelnieuw kunstgras. Enkele jongens moesten de eerste minuten nog “wakker” worden. Gelukkig was onze keeper Jory weer in topvorm en heel scherp vandaag. Na de time out kwamen we beter in ons spel. We drukten met zijn allen de tegenstander ver terug op hun eigen helft. We waren feller, combineerde goed en hielden het veld breed. Dit resulteerde in een mooi doelpunt en de 0-1 van Ibrahim.  Dit was tevens de ruststand. Na de rust bleven we aanvallend voetballen met echte powerplay van Mees, Olivier, Collin en Kay. Yazid greep enkele malen goed in bij gevaarlijke counters van de tegenstander. Dylan, Renné en Kyaro stoorden de tegenstander continu in de opbouw!  Door een eigen doelpunt kwamen we op 0-2. In de laatste fase van de wedstrijd zagen we de voordelen van onze conditie oefeningen van de afgelopen 6 weken. Daar waar de tegenstander een stapje terug deed, schakelde wij nog een standje hoger! Na een mooie corner van Yazid kopte Olivier bij de eerste paal de bal in de touwen! Eindstand 0-3. Onze mannen hebben met zijn allen de koppositie nog steviger in handen!