van der Waalstraat 1 A
3271BW
MIJNSHEERENLAND
tel. 0186-601885

Zaterdag 18september moest we in alle vroegte (7.45uur) verzamelen bij ZBVH om af te reizen naar Mijnsheerenland voor een wedstrijd tegen GOZ JO10-3.
Helaas zonder de zieke Owen maar gelukkig met Thijs, Krijn en Kaija ging we richting Mijnsheerenland.

We konden weer 7 tegen 7 spelen wat betekende dat we maar 1 wissel hadden en iedereen veel aan voetballen toe kwam.

de 1e helft stond Kyra op doel, Elin en Krijn achterin, Teun mohammed en Thijs op het middenveld en Lucas in de spits. ZBVH mocht de aftrap nemen en wist binnen 2 minuten gelijk 2x te scoren. Teun en Lucas schoten allebei op zeer mooie wijze raak. GOZ liet het er niet bij zitten en scoorden vrij snel de 1-2. Hierna was het ZBVH wat goed in het spel kwam. Een kanonskogel van Krijn kon nog maar net tegen gehouden wordne door de keeper. Even later was het Mohammed die mooi raak schoot in de korte hoek. 1-3! Gelijk daarna werd het 1-4 en 1-5 door een doelpunt van Teun en een eigen doelpunt. GOZ gaf nog even gas maar ze hadden veel moeite om langs Elin en Krijn te komen. En als ze er voorbij waren dan stond Kyra haar "mannetje" in het doel. 5min voor rust maakte GOZ de 2-5 wat de spanning terugbracht in de wedstrijd. Lucas kreeg het op zijn heupen en schoot mooi de 2-6 en de 2-7 binnen. In de allerlaatste minuut deed GOZ wat terug en bracht de ruststand op 3-7!
In de rust gaf Kyra haar keepertenue aan Teun en dus wisselde we van keeper.
De 2 helft was nog maar net begonnen of GOZ schoot de 4-7 tegen de touwen. ZBVH probeerde weer te gaan voetballen en dit resulteerde in een paar mooie kansen. Eerst schoot Thijs nog net naast maazr 2 minuten later was het dan toch raak voor de goed spelende Thijs. Dolblij maakte hij de 4-8! Hierna was het de beurt aan Kyra. Ze was al een paar keer dichtbij maar nu was het eindelijk raak! 4-9!
GOZ bleef goed voetballen en nam een paar keer het doel van Teun onder vuur. Na paar reddingen wist GOZ toch nog 2x te scoren en de score op 6-9 te brengen. ZBVH bleef opzoek naar doelpunten en Mohamemd wist dan de 6-10 in het doel te schieten.
In de laatste 5minuten wisten beide ploegen nog 1x te scoren. Eerst was het GOZ die de 7-10 maakte en daarna was het Kyra die de 7-11 wist te scoren. Dit was tevens de eindstand van deze leuke wedstrijd met veel mooie doelpunten!

Thijs Krijn en Kaija speelden alle drie een hele goede wedstrijd. Net als de andere spelers! Er werd weer keihard gewerkt en mooie aanvallen op de mat gelegd!

Zaterdag 25 september is de JO10-1 vrij.
Zaterdag 2 oktober speelt de JO10-1 thuis tegen Binnenmaas om 10.30uur