3 oktober 2020 8:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 3 oktober mochten we in alle vroegte en in oud hollands "hondenweer" aantreden tegen Fc Binnenmaas.

We mochten allemaal de "wei" in om lekker 7 tegen 7 te spelen. Al snel bleek dat Binnenmaas andere koek was dan de voorgaande weken. Voor het eerst kregen de boys echt tegenstand tijdens de wedstrijd wat resulteerde in wedstrdijd welke in het begin heen en weer ging.

ZBVH ging door deze tegenstand slimmer voetballen en veel opzoek naar de combinatie. ZBVH kreeg het betere van het spel dit resulteerde in mooie goals van Renne en van Owen. Binennmaas deed hierna iets terug en maakte de 1-2. ZBVH raakte hiervan totaal niet van slag en bleef goed en fel voetballen. De scheidsrechter moest een paar keer de fluit hanteren doordat de mannen van de JO10 er volgens hem iets te hard de duels in gingen. Voor de rust scoorde Owen nog 2 keer en zo werd de rust bereikt met een 1-4 voorsprong.

Zeiknat zochten we de kleedkamer op waar de mannen even konden rusten. De trainers konden niet meer vertellen dan dat ze zo verder moesten gaan en er heel goed werd gevoetbald. We spraken af om gelijk na de rust de mouwe op te stropen en weer fel te gaan spelen.

ZBVH kwam nu echt op stoom en legde de ene na de andere mooie aanval op de mat. 1 tweetjes werder gemaakt, voorzetten gegeven en er werd in de 2e helft veel gescoord. Owen 2x, Teun, Renne en Olivier scoorden vrij snel en brachten de stand op 1-9. De goal van Olivier is het vermelden waard. Cornerbal werd panklaar op het hoofd gelegd van Olivier die de bal snoeihard binnenkopte!

Binnenmaas deed wat terug en maakte de 2-9. Direct na de aftrap pakte de Teun de bal af en schoot deze van 15meter snoeihard in het doel. 2-10

Hierna deed Binnenmaas weer wat terug en maakte de 3-10. Achterin stond het blok Olivier/Mees die werden bijgestaand door de sterkspelende Kay en waren heer en meester achterin.

Owen had het vandaag op z'n heupen en maakte de 3-11. Jory had gedurdende de wedstrijd heel wat mooie ballen tegengehouden maar de 4-11 kon hij niet voorkomen.

in de laatste 2minuten maakte Owen nog 2 mooie doelpunten waardoor de eindstand 4-13 werd.

De boys van de JO10 hebben onwijs hard gewerkt en stuk voor stuk allemaal een super wedstrijd gespeeld. Er werden felle duels aangegaan, slidings gemaakt, combinatie voetbal gespeeld maar bovenal werd er plezier gemaakt door de mannen!

De 1e van de 4 competitie indelingen zit erop. We gaan weer opnieuw worden ingedeeld waarbij de tegenstand alleen maar groter gaat worden en waarbij ze nog meer zullen gaan leren.

De trainers kunnen alleen maar trots zijn op deze kanjers!