ZBVH JO10-1 begint het seizoen ijzersterk!

Datum

5 september 2020 8:45

Accommodatie

Onbekend

Na een lange periode van wedstrijdloze zaterdagen was het eindelijke zover! Een echte wedstrijd! Na een paar weken van lekkere trainingen mochten de mannen opdraven tegen NSVV JO10.

Met ontzettend veel zin werd er met een fitte ploeg en een trouwe supportsschare afgereisd naar Numansdorp.

de wedstrijd begon om 8.45 en we speelden 7 tegen 7 dus dat betekende geen wissels.

We begonnen de 1e helft met Mees op doel, Olivier achterin, Kay, Teun en nieuweling Jory op het middenveld en Owen en Renne mochten het voorin laten zien.

ZBVH bleek al snel de betere van het spel te hebben en dat resulteerde na 5min in het 1e doelpunt van Renne. Renne is overgekomen van de JO8 en liet zien zeker mee te kunnen bij de JO10! De doelpunten vielen in een razend tempo wat resulteerde in een russtand van 0-11 voor ZBVH. NSVV kreeg 1 kans waarbij Mees scherp was en de kans onschadelijk kon maken.

Nieuweling Jory speelde voor het eerst een officiele wedstrijd waarbij hij de 1e helft onwijs goed speelde en de tips van de trainingen meenam naar de wedstrijd! Na de rust werd Jory Keeper en ging Mees voetballen.

Na rust veranderde het spelbeeld niet. ZBVH bleef aanvallen en probeerde met goed combinatie voetbal het doel te vinden.

In de 2e helft werd er nog 10x gescoord door ZBVH wat resulteerde in een 0-21 overwinning.

Ondanks de geringe tegenstand bleven de boys goed voetballen en gunden elkaar een doelpuntje.

Volgende week speelt de JO10 thuis tegen Zinkwegse Boys JO10. Dit beloofd een wedstrijd te worden waarbij er veel meer tegenstand zal zijn.