Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 12 september moest het 3e elftal aantreden in achthuizen tegen het 2e elftal van Fios. (Fier In Ons Streven).

Gelukkig hebben we geen officiele trainer en coach want die had zn "hoofd gebroken" over de opstelling.

met 12 verdedigers, 1 aanvaller en een onbetrouwbare sluitpost moest ZBVH het doen tegen het selectie elftal van achthuizen.

het begin van de westrijd ging gelijk op. ZBVH hanteerde de lange bal en FIOS speelde de lange bal op de grote balvaste spits.

Over en weer werden er welgeteld 0 kansen gecreëerd aan beide zijde. De spits van FIOS zat bij peter in de broekzak en er werden felle duels uitgevochten. Peter en de spits kregen door de vele duels een hele hechte band. Het was dan ook een véééééél te korte terugspeelbal van Peter die bij z'n nieuwe maat terecht kwam. Zo werd het heel knullig 1-0 voor de thuisploeg. ZBVH ging de aanval zoeken en werd 5minuten voor rust beloond met een doelpunt. Het was Lars die de bal tegen de touwen werkte en zo de 1-1 op het scorebord bracht.

1minuut voor de rust kreeg ZBVH DÉ mogelijkheid op de 1-2. Het was de enige aanvaller op het veld bij ZBVH, Taco die een niet te missen kans kreeg op zo'n 25cm van het doel. Misschien 30cm maar niet veel verder.... maar helaas hij werkte de bal vakkundig 5meter over het doel. Hierna was het direct rust en konden we aan de thee.

Na rust bleef ZBVH in dezelfde opstelling spelen maar FIOS had Peet zn nieuw maat naar de kant gehaald. Wellicht kwam de liefde van 1 kant dat weten we niet...... De nieuwe spits van FIOS leek in alles op de spits van de 1e helft dus de vriendschap met de nieuwe spits was al snel beklonken. Ook nu weer felle en faire duels tussen deze 2 houthakkers. nN een minuut of 10 kwam FIOS goed door over onze linkerkant. De rechtsbuiten van FIOS gaf een panklare voorzet op de 2 nieuwe vrienden waarbij Peter net wat scherper was en de bal netjes achter Eelco tikte. 2-1.

Na deze 2-1 ging ZBVH "carte Blanche" spelen met heel veel ruimte achter de verdediging. FIOS profiteerde hier handig van en gingen vaak met drie man op de keeper af. Zo konden ze nog 2 keer scoren en de eindstand op 4-1 brengen.

ZBVH probeerde wel om het vijandige doel te vinden maar met alleen maar verdedigers werd het lastig kansen creëren...

de prima leidende scheidsrechter blies na 90min op zn fluit en zo kon de 3e helft beginnen na een pot voetbal op een goede grasmat en heerlijk weer.

Zaterdag 19 september speelt ZBVH tegen NTVV.  De tegenstander zal wel niet durven dus ik ben reuze benieuwd of er gevoetbald gaat worden.....