Onbekend

Zaterdag 7 maart mochten we aantreden tegen de JO9-2 van Fc Binnenmaas.

Vol goede moed en een fitte selectie was om 10.30 de aftrap van de wedstrijd.

Met Mees, Olivier, Gijs, Teun, Owen, Kay en Ibrahim  gingen we de strijd aan met Fc Binnenmaas.
We wisten dat het een lastige pot zou worden tegen deze tegenstander. Direct was zichtbaar dat Binnenmaas het betere van het spel had en de bal goed overspeelde. De 1e 10minuten kon ZBVH aardig bijblijven en wist het lang de nul te houden. Mede door fantastisch keeperswerk van Mees bleef het 0-0. De 1 helft scoorde Binnenmaas 5 doelpunten van afstand welke onhoudbaar waren voor onze keeper Mees. ZBVH wist een paar kleine kansjes te creëren waarbij er helaas geen doelpunten vielen. Na een mooie aanval door ZBVH werd het een corner bal welke door Kay snoeihard laag voor het doel werd geschoten. Binnenmaas had hier geen antwoord op en werkte de bal in eigen doel. Zo gingen we rusten met een 5-1 achterstand.

In de rust werd er aangegeven dat we hard moesten blijven werken en wanneer de kans zich voordeed op doel te schieten. Winnen werd lastig maar het plezier maken gingen we zeker doen. In de 2e helft wist ZBVH een aantal goede kansen te creëren maar helaas wisten we het doel elke keer net niet te vinden. Uit een aantal goed uitgespeelde counters wist Binnenmaas nog een aantal keer te scoren zodat de eindstand 11-1 werd voor Binnenmaas.

De mannen van de JO9 hebben hard gewerkt. De 3e klasse blijkt toch een stuk moeilijker dan de competitie daarvoor.

Zaterdag 14 maart speelt de JO9-1 thuis tegen Barendrecht om 9.00uur!