Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 18 januari stond de westrijd uit bij Barendrecht op het programma.
Het beloofde een zware pot te worden waarbij er hard gewerkt moest worden.
de 1e 10minuten waren de mannen wat onder de indruk van het fysieke spel van de tegenstander. Dit resulteerde al snel in 3 tegendoelpunten. Na 10min kwam ZBVH goed in de wedstrijd en wist wat kansen te creeeren. Helaas stond het vizier vandaag niet helemaal op scherp. We gingen de rust in met een 4-0 achterstand.
in de rust werd er door de trainers aangegeven dat er niks aan de hand was en we juist heel goed aan het voetballen waren. Wel mochten we wat feller zijn in de duels en volle bak aan gaan vallen! We begonnen de 2e helft met een overompelende aftrap wat al snel resulteerde in een doelpunt van de rood-zwarte boys! De 2e helft golfde op en neer waarbij ZBVH heel veel kansen wist te creeeren. 2x op de paal, lat en tegen de keeper, het afronden zat helaas niet mee. ZBVH wist in totaal 3x te scoren waarbij Baredrecht 9 goals wist te maken. Het moet gezegd worden dat de uitslag niet helemaal het spelbeeld was van de wedstrijd. 1 jongen van Barendrecht had buskruit in zijn schoenen en vuurde verschillende kanonskogels op het doel van Mees af. Mees wist er veel te stoppen maar die harde knallen waren onhoudbaar.

Mees-> keepte weer een goede partij maar was niet opgewassen tegen een aantal kanonskogels
Ibrahim -> stond achterin en speelde een goede partij. bleef lekker zijn acties maken en ging fel de duels aan
Yazied-> de rots in de branding van de JO10 speelde een goede partij en liet zien goed te kunnen verdedigen!
Kay -> speelde een geweldige pot. Pakte ontelvbaar veel ballen af en wist de meeste duels te winnen. De goal die hij maakte was dan ook verdiend
Teun-> speelde sterk en wist veel kansen te creeeren met voorzetten en schoten. Ging ook fel de duels. Een doelpunt uit een mooie aanval was dan ook de beloning
Owen -> speelde scherp en fel. Wat meer tegenstand was even wennen maar hij heeft zijn draai gevonden en wordt elke week scherper. Verdiend was het dan ook dat hij ook een doelpuntje meepikte.

Al met al een goede pot gespeeld waar er hard is gewerkt, veel is geleerd maar het belangrijkste, veel plezier is gemaakt.

Zaterdag 1 feb staat de thuiswedstrijd op het programma tegen SHO JO9-1. Aanvang 9.00uur