ZBVH JO9-1 verliest nipt van groot en sterk Slikkerveer JO9-2

Datum

8 februari 2020 8:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 8 februari moesten we in alle vroegte (8.30uur) aantreden tegen een sterk Slikkerveer. We waren sinds weken helemaal compleet dus we gingen vol goede moed de strijd aan. Bij de tegenstander stonden 2 grote jongens in het veld waar we letterlijk en figuurlijk tegen op keken. de 1e helft leek het of ZBVH nog niet helemaal wakker was op dit tijdstip. We creeerde nog een aantal kansen waarbij de tegenstander de 1e helft 4 goals wist te maken door een paar keer hard van afstand te schieten. ZBVH wist 1x te scoren in de 1e helft. Het was "De speler van de maand" Kay die de bal schitterend hoog in de touwen knalde! zo gingen we rusten met een 4-1 achterstand. Net als vorige week tegen SHO blijkt ZBVH over een beter 2e helft te beschikken. (Vorige week was de 1e helft 1-5 voor SHO en de 2e helft 7-6 voor ZBVH.)
In de rust werd er aangegeven dat we wat feller mochten zijn en volle bak de aanval gingen zoeken. Dit resulteerde na 2min in een doelpunt voor ZBVH. We gingen op jacht naar de aansluitingstreffer maar helaas knalde Slikkerveer de bal achter onze keeper. De wedstrijd ging op en neer waarbij de kansen over en weer waren. ZBVH scoorde 2x en zo werd de eindstand 6-4 in het voordeel van Slikkerveer. Wederom een leuke pot waarbij de boys weer hard hebben gewerkt.
Zo blijkt de 3e klasse een hoog niveau te zijn waarbij de tegenstand zwaar is. De mannen van de JO9 leren steeds meer en de 1e overwinning komt eraan!