Datum

18 januari 2020 9:00

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 18januari mochten de boys eindelijk weer de wei in! Na een, volgens de boys, te lange winterstop werd er vandaag aangetreden tegen Oud-Beijerland JO9-1. ZBVH JO9 is na alle winstpartijen voor de winterstop ingedeeld in de 3e klasse. De verwachting was dat de mannen voor het eerst echt tegenstand zouden krijgen.
ZBVH begon erg sterk aan de wedstrijd en combineerde er lustig op lus. De 1 kans liet wel even op zich wachten en het was ZBVH die als eerste de keeper onder vuurnam. Helaas niet in het doel maar snoeihard op de paal.
Er waren kansjes over en weer en het was Oud-Beijerland die als eerste wist te scoren. Een afgeslagen voorzet werd vanaf 20meter schitterend achter de geweldig keepende Mees geschoten. 0-1. Voor rust wist Oud-beijerland nog 2x te scoren. ZBVH deed vlak voor rust nog wat terug. Een mooie voorzet werd door Ibrahim prachtig tegen de touwen gekopt. ruststand 1-3
In de rust werd door de trainers aangegeven dat er onwijs goed werd gevoetbald en we zo door moesten gaan.
Na rust gaf ZBVH direct gas en maakte binnen 2min de aanslutings treffer. 2-3. De wedstrijd ging op en neer en beide ploegen kregen de nodige kansen. Oud-Beijerland was net iets scherper voor het doel en maakte dan ook de 2-4. ZBVH liet het er niet bijzitten en ging opzoek naar een doelpunt. 5min voor tijd was het Ibrahim die zijn 3e goal maakte. 3-4. ZBVH ging volle bak opzoek naar de gelijkmaker wat ook bijna lukte. Gijs nam de bal ineens op de pantoffel en schoot net over het doel heen.
Uit een snelle counter wist Oud-Beijerland de 3-5 aan te tekenen wat ook de eindstand was. Een hele leuke wedstrijd om te zien waarbij er onwijs goed is gevoetbald. Er moet gezegd worden dat beide keepers hun mannetje stonden anders had het misschien wel 12-12 geworden.

Mees: Keepte fantastisch. hield zijn ploeg meerdere malen op de been!!
Olivier: was niet te passeren door de tegenstander. speelde geweldig
Gijs: Was weer overal te vinden om de bal af te pakken. keihard gewerkt en helaas net niet gescoord. Veel goede ballen ingespeeld!
Kay: de motor op het middenveld en soms achterin. Pakte weer heel veel ballen af en creerde een paas mooie kansen
Teun: Hard gewerkt en liet als jongste zien niet bang te zijn voor grote jongens. mooie assist bij het 1e doelpiunt
Owen: Technische linkspoot. Werkte erg hard, kreeg nog een goede kans meer ging er helaas niet in
Ibrahim: deze technische middenvelder is totaal niet bang en gaat geen duel uit de weg. maakte er vandaag 3!

Deze week weer lekker keihard trainen en zaterdag spelen we een uitwedstrijd, in en tegen Barendrecht.