Scheidsrechter

Vertrek: 9.30uur

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de wedstrijd in en tegen Spijkenisse op het programma. Afgaande op de uitslagen zou dit weleens een spannende en leuke pot kunnen worden waarbij de boys goed tegenstand zouden kunnen krijgen.
We begonnen de wedstrijd met de volgende 6 toppers. (7tegen7 wilde Spijkenisse niet. Die hadden liever 2 wissels in deze kou)

Keeper: Mees
Verdediging: Olivier en Teun
Middenveld: Kay, Ibrahim
Spits: Gijs
Owen begon als 1e in de wissel

ZBVH begon uitstekend tegen een sterk Spijkenisse. De ene na de andere combinatie werd op de mat gelegd en Spijkenisse werd met de rug tegen de eigen goal aangedrukt. Na 5min was het raak en maakte ZBVH 0-1. Spijkenisse kwam er een paar keer gevaarlijk uit maar dan was er altijd nog keeper Mees! Die keepte een fantastische wedstrijd! Hij was gedurende de week goed getraind door z'n broer Teun. Dus Teun, bedankt!
Voor rust liep ZBVH uit naar 0-4. 4 mooie goals waarbij goed samenspel zichtbaar was.

2e helft was Spijkenisse iets beter en ZBVH deed een stapje terug. Na een aantal goede reddingen van Mees wist Spijkenisse toch te scoren. 1-4. ZBVH kreeg veel kansen om de score op te bouwen maar wist dit na rust maar 1x te doen. Spijkenisse kwam nog terug tot 3-5. Al met al een geweldige partij van de boys van de JO9 met voor het eerst echt tegenstand.
Mees keepte fantastisch
Olivier was niet te passeren en was ook gevaarlijk voor de goal
Kay was het blok en de balafpakker op het middenveld en speelde geweldig.
Teun liet zien als 7 jarige niet bang te zijn en een goede voorzet in huis te hebben
Ibrahim liet de tegenstander meerdere keren z'n hielen zien door geweldige acties.
Gijs was overal te vinden en liet zien een blok graniet te zijn en was niet te passeren.
Owen liet weer zien dat hii super acties in huis heeft en onwijs snel is.

Zaterdag de 14e spelen we om 11.00uir thuis de laatste wedstrijd voor de winterstop.
Een mooie tijd zodat we hopen dat alle papa's, mama's, opa's, oma's etc komen kijken naar deze kanjers!