Datum

30 november 2019 9:00

Accommodatie

Onbekend

Door alle ruime winstpartijen had de KNVB besloten om ZBVH JO9-1 nog een klasse omghoog te zetten. Ditmaal in de 4e klasse.
We mochten om 9.00uur aantreden tegen Strijen JO9-2. Wellicht eindelijk echt tegenstand zodat de boys wat meer uitgedaagd worden in het spelletje. De JO9 begon in de volgende opstelling:
Doel:                        Teun
Verdediging:    Mees - Olivier
Middenveld: Gijs - Kay - Ibrahim
Aanval:                    Owen

Op het enorm koude sportcomplex begon ZBVH goed aan de wedstrijd. Er werden veel duels gewonnen en kansen gecreeerd. Het werd al snel 1-0 door een goede bal van Gijs die Owen bereikte en scoorde. Het spel golfde een beetje op en neer maar tot veel kansen van Strijen kwam het niet. ZBVH was effectief in de afronding en maakte in de 1e helft 4 goals. Strijen wist 1x te scoren. Zo gingen we rusten met een 4-1 voorsprong. Na de rust wisselde Teun het keeperstricot met Ibrahim. ZBVH ging verder met aanvallend voetbal en bleef het doel van Strijen opzoeken. Na een aantal mooie aanvallen werd er in de 2e helft nog 4x gescoord. Zo eindigde de 1e wedstrijd in de 4e klasse met een ruime 8-1 overwinning.
Na afloop was het weer tijd voor de speler van de maand verkiezing. Dit keer was het de beurt aan Teun. De jongste van het stel, altijd aanwezig en straalt elke keer weer plezier uit.

Zaterdag mogen we in en tegen Spijkenisse spelen!