14 december 2019 11:00

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Zaterdag 14 decemer stond de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. Tegenstander vandaag van SC Botlek JO9.
Botlek gaf aan bijna alles te hebben gewonnen en hoopte op een leuke pot voetbal.
Zonder de zieke Gijs maar met invaller Yazied trad ZBVH aan met de volgende 7 namen:

Doel: Mees
Verdediging: Olivier & Yazied
Middenveld: Teun, Kay, Ibrahm
Aanval: Owen

ZBVH begon wat afwachtend tegen Botlek op het winderige en koude sportcomplex. De tegenstand door Botlek was groter dan ze hadden verwacht en wat ze afgelopen weken hebben gehad. Na een minuut of 5 kwam ZBVH weer goed in het spel en legde een aantal mooie aanvallen op de mat. Een doelpunt kon dan ook niet lang uitblijven. Na een mooie aanval over rechts werd er een goede voorzet afgeleverd die binnen geschoten kon worden. 1-0! Botlek probeerde van alles maar het blok Olivier en Yazied was moelijk te passeren. 1x kwam Botlek gevaarlijk voor het doel wat resulteerde in een bal op de paal. Keeper Mees zat in de goede hoek en keek deze bal op de paal.
Voor rust wist ZBVH nog 2 goals te maken zodat we gingen rusten met een 3-0 voorsprong.
In de rust werd er door de trainers aangegeven dat het allemaal nog wel iets feller mocht.
Na rust bleef ZBVH goed voetballen en werd er inderdaad iets feller gespeeld. Dit resulteerde in een aantal goede kansen welke door de keeper van Botlek goed werder tegengehouden.
Uiteindelijk wist ZBVH nog 3x te scoren en scoorte ook Botlek nog een mooi doelpunt. eindstand 6-1.
Hierdoor blijven de boys van de JO9 nog ongeslagen zonder puntverlies.
Afgelopen maanden de stap van de 7e klasse naar de 4e klasse gemaakt. Ze laten zien zich goed staande te houden in de 4e klasse en het team laat zien steeds beter te worden.
Na de wedstrijd werd er met z'n allen een patatje gegeten in de kantine om de 1e seizoenhelft af te sluiten.
Na de winterstop gaan weer lekker verder met de boys en gaan we weer knallen!