Datum

16 november 2019 8:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 16 november mocht de JO9 aantreden in Klaaswaal. We speelden tegen de meiden van de JO9-2.

Om 8.30 was de aftrap op het ijskoude sportcomplex van SSS.

ZBVH begon goed aan de wedstrijd en wist al vrij snel de 0-1 te maken. Het spel golfde wat op en neer en de meiden deden er alles aan om een goal te maken.

Helaas voor de meiden was het ijzeren blok van Kay en Mees ondoordringbaar en stond keeper Teun goed te keepen. Daarentegen waren de aanvallers van ZBVH scherp voor de goal en wisten voor rust 6x te scoren met leuke doelpunten.

Na rust trok Gijs de keepershandschoenen aan gingen we vol goede moed de 2e helft in. Al snel liep de score op waarbij ZBVH nog wel wat kansen weggaf aan SSS. Het was Gijs die zijn doel schoon wist te houden door een aantal keer goed uit zijn doel te komen.

Het mooiste doelpunt viel aan het einde van de 2e helft. Mees speelde de bal die naar Owen die op volle snelheid richting de achterlijn, hij gaf voor waardoor Kay deze geweldige aanval kon afronden.

Uiteindelijk is de wedstrijd geëindigd in een 0-14 overwinning voor de mannen van de JO9!

Zaterdag 23 november spelen we thuis tegen de “Seuters” uit ’s Gravendeel.