Datum

23 november 2019 9:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de wedstrijd tegen s' Gravendeel op het programma. Op het koude ZBVH complex werd er lekker 7 tegen 7 gespeeld. Ibrahim begon als keeper, achterin stonden Olivier en Mees, middenveld werd bezet door Gijs, Kay en Teun. Owen speelde als pijlsnelle spits. Het begin van de wedstrijd was voor ZBVH. ZBVH kreeg voor het eerst echt tegenstand. Toch wist ZBVH al snel een goal te maken. Een voorzet van Teun werd in eigen doel gewerkt door een tegenstander. S Gravendeel kwam een aantal keer gevaarlijk voor het doel van Ibrahim. "Ibra" wist met fantastisch keeperswerk zijn doel schoon te houden. Hier werd hij bij geholpen door Kay die zichzelf voor de bal wierp om een goal te voorkomen. De rust werd behaald met een 5-0 voorsprong.
Na de rust ging Owen op doelstaan en Ibrahim voetballen. Hierdoor ging Gijs de spits in. Gijs was een soort Dirk Kuyt. Was overal te vinden om ballen af te pakken en de tegenstander dwars te zitten. ZBVH ging verder met aanvallen en wist nog 2x het doel te vinden. 'S Gravendeel kwam uiteindelijk goed terug en wist terecht 3x te scoren waardoor de eindstand van 7-3 op het scorebord stond.
In deze pittig wedstrijd werd er door iedereen gestreden voor elke meter! Mooi om te zien dat de boys het plezier en de inzet van de trainingen meenemen naar de wedstrijd op zaterdag.
Zaterdag 30 november speelt de JO9 wederom thuis om 9.00uur. Iets meer publiek zouden de boys geweldig vinden!