2 november 2019 8:30

Accommodatie

Onbekend

zaterdag 2 november mochten de mannen van de JO9 weer "de wei" in.
Na 2 vrije zaterdagen stonden de boys te trappelen. De JO9 werd na een aantal ruime overwinningen opnieuw ingedeeld. Nu 2 klasses hoger. Vol spanning en goede moed werd er om 8.30 afgetrapt tegen SJO DBF in Den Bommel.
Al snel bleek dat ZBVH de betere ploeg was waaarbij er super goed werd gevoetbald. De ene mooie aanval na de andere werd er op de mat gelegd. De rust werd dan ook bereikt met een 2-13 voorsprong.
In de rust werd er door de trainers aangegeven dat we moesten blijven voetballen en goed samenspel wilden blijven zien.
Na rust werd de score verder opgevoerd en werden er mooie goals gemaakt. De mooiste goal was een aanval die bijna via elke speler van ZBVH ging. Owen ging alleen op de keeper af, legde de bal breed.op Teun en zo werd de eindstand van 4-22 op het bord gezet.
Onwijs goed gespeeld door de boys van de JO9.
Na afloop was het weer tijd voor de speler van de maand.  Een lastige keuze voor trainers Johan en Eelco. Deze keer is het Mees Rietvelt geworden. Altijd positief, vrolijk en doet altijd zijn best!
Zaterdag november speelt de JO9 thuis tegen NSVV om 9.00uur.