Scheidsrechter

J. (Jordy) Kaptein

Accommodatie

Onbekend

ZBVH heeft ook zijn tweede thuiswedstrijd van de competitie gewonnen. Het team van Rene Milot versloeg Simonshaven met 4-1. ZBVH begon sterk aan de wedstrijd en kon meteen een aantal keer gevaarlijk voor het doel komen. Na een kwartier leidde dit ook tot de 1-0. Robin Konijnendijk werd diepgestuurd door Jesse Jongenotter en gaf een perfecte voorzet. Deze werd door Wessel Shouwink binnengekopt. ZBVH bleef hierna beter en kreeg mogelijkheden om de voorsprong te verdubbelen. Echter aan de andere kant kon Simonshaven ook bijna op gelijk hoogte komen na balverlies van ZBVH. Toch was het ZBVH dat op 2-0 kwam. Wederom leverde Robin Konijnendijk de voorzet en deze werd door Stan v/d Zande bij de eerste paal binnengekopt. Twan Breure (tweemaal) en Wessel Schouwink kregen hier nog grote mogelijkheden om het duel voor rust al te beslissen, maar wisten het net niet te vinden.

Na rust kwam de wedstrijd wat moeizamer op gang, toch was het ZBVH dat weer de regie in handen kreeg. Na vijftig minuten spelen was de 3-0 hier ook het logische gevolg van. Stan v/d Zande kreeg de bal voor zijn voeten in het zestienmetergebied en schoot binnen. Tien minuten werd het zelfs 4-0. Weer was Stan v/d Zande het eindstation van de aanval en kon hiermee zijn hattrick completeren. Hierna zakte het niveau van de wedstrijd wat in. ZBVH verloor de scherpte die het de rest van de wedstrijd wel had en maakte aan de bal veel verkeerde keuzes. Simonshaven daarentegen bleef knokken en dit werd in de 78e minuut ook beloond met een treffer uit een snelle omschakeling. Spannend werd het echter niet meer en ZBVH kon gecontroleerd de wedstrijd uitspelen en de overwinning binnenhalen.