31 augustus 2019 8:30

Accommodatie

Onbekend

Na twee trainingen stond de eerste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. Om 8.30 werd er afgetrapt in en tegen Spijkenisse. Zes gespannen "bekkies" mochten het laten zien op het kunstgras van Spijkenisse.
Er werd vanaf minuut 1 volop druk gezet op de achterste linie van Spijkenisse en dat resulteerde binnen 5 seconden in een doelpunt: 0-1!!! Zelfs keeper Gijs rende z'n doel uit om het feest mee te vieren! De wedstrijd ging verder met veel doelpunten voor en wat doelpunten tegen. Toen na 2x 20 minuten het eind signaal klonk stond er een mooie overwinning op het scorebord voor de Boys van de JO9!