Datum

21 september 2019 9:00

Accommodatie

Onbekend

Om 9.uur stond de wedstrijd ZBVH JO9 tegen Vlotbrug JO9 op het programma. Op een zonnig sportpark Hercules werd er voor het eerst op volle sterkte aangetreden. 8 kanjers stonden te popelen!
Eerst gingen we als team op de foto en daarna mochten ze de wei in.
ZBVH was de betere ploeg en dat resulteerde in veel kansen. De keeper vam Vlotbrug was in bloedvorm en hield heel lang stand. Toch wist ZBVH de rust te halen met een 5-0 voorsprong. 2e helft bleven de Herculianen goed overspelen en maakte er nog 5. Vlotbrug wist ook nog een keer te scoren en zo eindigde de wedstrijd in een 10-1 overwinning.
Na de wedstrijd werd de speler van de maand uitgereikt.
Deze eer ging naar Gijs Villerius. Hij nam onwijs blij de prijzen in ontvangst!