Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 28 september stond de verre uitwedstrijd op het programma tegen WFB uit Ouddorp.
Vandaag moesten we het doen zonder Kay, Yazied, Olivier en Mees. Yazied maakt de overstap naar de JO10 en Kay, Olivier en Mees hadden een onwijs gezellig feestje. Dat betekende dat we met 4 man overbleven... Gelukkig waren er 3 kanjers van de JO7 die graag mee wilden doen. Dit waren Ayden, Mohammed en Lucas. Deze mannen speelden mee alsof ze elke week in de JO9 speelden.
De Wedstrijd begon om 11.15 in een regenachtig Ouddorp. WFB begon met de aftrap en wilden de bal even rond spelen. Owen dacht hier anders over en pakte de bal direct af en schoot binnen 10sec de 0-1 tegen de touwen. Een goed begin! De 0-2 was van grote schoonheid. Ibrahim speelde de vrij staande Ayden aan. Ayden nam de bal in de draai aan met links, en knalde met rechts de bal in het doel! Dit resulteerde in een enorme juich uitbarsten van Ayden en het hele team! geweldig! 1e helft was het Gijs die het doel verdedigde. WFB kwam er een paar keer gevaarlijk uit maar Gijs liet een paar keer fantastisch keeperswerk zien. Op 1 schot van WFB was Gijs niet opgewassen. Deze verdween schitterend in de kruising. Mohammed en Lucas uit de JO7 stonden hun mannetje en wisten keer op keer de tegenstander dwars te zitten en ballen af te pakken. Mohammed wist ook nog 2x te scoren in zijn 1e wedstrijd in de JO9. De linkspoten Teun en Owen wist vaak de achterlijn te halen om dan een goede voorzet te geven waar menig goal uit voortkwam. Zo werd de rust gehaald met een 1-10 voorsprong.
Na de rust was het spelbeeld hetzelfde. ZBVH wist goed te blijven voetballen en liet zijn niet egoïstisch te zijn maar elkaar doelpunten te gunnen. In de 2e kwam de regen met bakken uit de hemel maar dat hinderde ZBVH niet om nog 5x te scoren. Ook WFB wist nog een mooi doelpunt te maken. Zo was de eindstand 2-15 voor de Boys uit Zuid-Beijerland. We bedanken WFB voor de gastvrij heid.
Zaterdag 5 oktober Speelt ZBVH JO9 thuis tegen de JO9 van GOZ. Wedstrijd begint om 9.00uur