Datum

30 maart 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Op een zonovergoten sportpark Hercules heeft ZBVH een ruime overwinning behaald op WCR. ZBVH was vanaf het begin van de wedstrijd de bovenliggende partij. Dit leidde tot een aantal goed uitgespeelde kansen, maar gescoord werd er nog niet. Ook WCR kwam vlak hierna gevaarlijk door. Na een schot was keeper Jordi Verkerk genoodzaakt hands buiten de 16 te maken. De toegekende vrije trap ging echter ruim over. Het duurde tot de 36e minuut tot de score werd geopend. Dejan Bislimi ontving de bal en schoot vanaf de rand van het strafschopgebied diagonaal raak. In de 44e minuut maakte Bislimi ook de 2-0. Een vrije trap van Robin Konijnendijk werd door Jurriaan van den Berg terug gekopt en Bislimi kon vrij inschieten. Een minuut later viel ook de 3-0. Een strakke inspeelpass van Pirmin Buitendijk werd door Robin Konijnendijk uit de draai ingeschoten

In de tweede helft ging ZBVH door waar het voor rust mee was geëindigd. Het had veelvuldig balbezit en kreeg een aantal goede mogelijkheden. De 4-0 viel dan ook in de 53e minuut door een kopbal van Ferdinand Cats. WCR, dat door diverse redenen negen spelers miste, had nog steeds weinig in te brengen. In de 62e minuut viel dan ook de 5-0. Dejan Bislimi schoot een zelf versierde penalty binnen en kon daarmee zijn hattrick completeren. Hierna drong ZBVH nog wel aan, maar scherpte in de afronding ontbrak en er werd dus niet meer gescoord. Hiermee behaalde ZBVH een mooie, verdiende 5-0 overwinning en nam het ook sportieve revanche voor de wat mindere resultaten van de laatste weken.

Dinsdag a.s. speelt ZBVH 1 thuis tegen DRL 1 voor de Corso Casino Cup. Aanvang 20:00 uur.