Ridder van Dorplaan 7
3284AT
ZUID-BEIJERLAND
tel. 0186-661355

De laatste fase van het seizoen is aangebroken. Zaterdag 6 april was het tijd voor de wedstrijd ZBVH JO12-1 tegen GOZ JO12-1.
In de vorige fase was GOZ een lastig te bespelen tegenstander wat ook resulteerde in een 6-1 verliespartij. De jongens en meiden waren dus gebrand op revanche.
Met Marissa als extra speelster begonnen we aan de wedstrijd. de 1e 5min was GOZ de betere en creeerde 2 mooie kansen. Maar Teun maakte beide kansen onschadelijk door 2 mooie reddingen. ZBVH ging er nu echt vol voor en leg de de ene na de andere mooie aanval op de mat. In de 1e helft was het Lucas die 2 keer het net wist te vinden en Mohammed 1x. Het middenveld met Rafael, Mart Owen en Kyra werkte keihard en waren heer en meester in de duels. Achterin waren het Ayden, Marissa en Elin die de tegenstander geen centimeter ruimte gaven. ZBVH was vlijmscherp en won ieder duel.
Met een 3-0 voorsprong gingen we de rust in.
Na de rust bleef ZBVH scherp spelen en wist de controle over de wedstrijd te houden. 1x was de aanval van GOZ ons te snel af en wist netjes de 3-1 tegen het net te schieten. ZBVH liet het hier niet bij zitten en ging opzoek naar meer doelpunten. Het was vlak voor tijd Mohammed die hard onder de doelman heen schoot en de 4-1 binnen schoot.
Zonder strijd geen overwinning! Dit liet ZBVH vanaf minuut 1 zien en dit eindigde in een terechte overwinning voor ZBVH.

1 uitblinker noemen is niet te doen. De uitblinker was Het hele TEAM!

Gevochten als leeuwen. 100% inzet, 100% scherpte en bij vlagen echt mooi en goed voetbal!

Aanstaande zaterdag wacht de vroege uitwedstrijd tegen SHO JO12-2.