3084AA
ROTTERDAM
tel. 010-4801176

Doordat de tunnel weer dicht was vetrokken we vroeg richting de Oldegaarde waar we de strijd aan mochten gaan met SV Charlois.
Na een gespannen begin waarin de wedstrijd op en neer ging was het SV Charlois die de score opende. Een mooie schuiver van afstand was te machtig voor Keeper Teun. Hierna was het vooral ZBVH die op jacht ging naar een doelpunt. Het vizier van de voorhoede stond nog niet helemaal op scherp waardoor we met een 1-0 achterstand de rust in gingen.
In de rust vertelde de coaches dat we iets feller in de duels moesten zijn en wat rustiger in de afronding.
Na rust ging ZBVH furieus van start! Na een aantal mooie aanvallen was het Mohammed die koel afronde en de 1-1 binnen schoot. ZBVH bleef de druk opvoeren! Na een mooie actie en en mooi schot was het Rafael die een goede wedstrijd beloond zag worden met een doelpunt! 1-2! Ook dit was nog niet genoeg! Het was de hardwerkende Lucas die met zijn "chocolade" been de bal geweldig diagonaal binnen knalde! 1-3! Hierna zakte we een beetje in en ging Charlois opzoek naar ons doel. Met Kyra, Ayden, Elin en Juule achterin was het bijna geen doorkomen meer aan voor de tegenstander! Mochten ze er langs komen dan waren altijd Mart en Owen in de buurt om de tegenstander in de weg te lopen. Een paar minuten voor het einde zag Charlois toch een gaatje en schoot de 2-3 binnen. Hierna kwamen ze nog 1 op 1 met Teun maar met een z'n grote teen wist hij de gelijkmaker te voorkomen. Ook ZBVH kreeg nog een paar kansen maar deze ginger er helaas niet in. Na 5min blessuretijd vond de scheids het wel goed en floot af.
Met hardwerken en goede aanvallen de 3 punten mee naar Zuid-Beijerland!!