Ridder van Dorplaan 7
3284AT
ZUID-BEIJERLAND
tel. 0186-661355

Nadat ZBVH 1 een aantal weken geleden de toenmalige koloper Zinkwegse Boys 1 versloeg, was het vandaag de beurt aan ZBVH JO12-1 om de strijd aan te gaan met koploper Zinkwegse Boys in de 1e klasse.
Dat het een moeilijke wedstrijd zou worden daar waren we ons van bewust.
Met Jaro in de goal, Kyra en Teun achterin, Owen, Rafael en Mart op het middenveld en Ayden en Mohammed voorin gingen we van start tegen de koploper. Elin en Lucas begonnen in de wissel. ZBVH ging er vol tegenaan en zaten er kort op. Dat resulteerde na 2min in een doelpunt van Mohammed. De wedstrijd ging op en neer en van beide ploegen werden er mooie aanvallen op de mat gelegd. Na een mooie aanval was het Zinkweg die de gelijkmaker op het score bord zette. Hierna kreeg ZBVH iet meer de overhand. Na mooie corner van Teun was het Kyra die knap de bal binnen knikte. 2-1. Vlak hierna kregen we weer een corner. Dit maal was het via de kluts een speler van Zinkweg die de bal in eigen doel werkte. 3-1! Zinkweg gaf niet op en zocht met mooie steekballen het doel van Jaro op. Vlak voor het rust signaal kwam Zinkweg terug in de wedstrijd. Een mooie steekbal werd afgerond door de spits en zo gingen we de rust in met een 3-2 voorsprong.
Na rust bleef en spelbeeld hetzelfde. Het spel golfde op en neer en beide ploegen kregen kansjes. Bij ZBVH was niet 1 uitblinker maar alle 10. ZBVH vocht als leeuwen en leeuwinnen om de voorsprong vast te houden. Duels werden gewonnen en mooie acties gemaakt. Het was na 10min Teun die een schitterende goal maakte. Vanaf de zijlijn over de keeper heen in de verre hoek. 4-2! Bij Zinkweg gingen een klein beetje de koppies hangen en ZBVH bleef scherp. ZBVH kreeg nog een aantal kansen maar helaas lukte dat niet. Achterin zat het potdicht en bleef de score voor Zinkweg uit.
Na het laatste fluitsignaal was het enorm gejuich na een terechte en zeer mooie overwinning op de ongeslagen koploper.
Na deze overwinning pakte ZBVH de 2e plaats in de 1e klasse wat een enorm knappe prestatie is!!