Datum

12 april 2023 19:00

Accommodatie

Onbekend

Het was woensdagavond 12 april en de tweede wedstrijd van de Hoekse Waard Bokaal stond op het programma: OSV – ZBVH JO11

ZBVH stond om 19:00 klaar voor de aftrap, helaas was voor deze wedstrijd Mart ziek.
Gelukkig hadden we versterking mee uit team 2: Kaija en Jaro.
De wedstrijd ging van start, OSV was er als de kippen bij en scoort al snel na 4 minuten spelen, 1-0!
Met mooie combinaties over links 2x een 1-2tje kon Lucas de bal nog net binnenhouden en afgeven aan Teun. Teun schoot hem op zijn beurt strak in de verre rechterhoek, 1-1! De ene na de andere aanval werd opgezet door ZBVH, dit keer paasde Teun de bal naar Lucas, hij maakte snelheid en speelde 2 verdedigers uit, gevolgd met een laag geplaatst schot 1-2!
Met nog 5 minuten voor de rust, voerde OSV de druk op en hierdoor kreeg OSV kans op kans.

Door het goede verdedigingswerk van Elin en Kyra en de knappe reddingen van keeper Jaro kon ZBVH de rust in met 1-2!

De 2de helft:

OSV had de aftrap en wist al snel met een mooie aanval de gelijkmaker te scoren 2-2.
Nu was het weer de beurt aan ZBVH en kreeg na een goede aanval een corner, deze corner werd genomen door Teun die hij in 1 keer wist binnen te krullen met zijn linkerbeen, de keeper van OSV stond aan de grond genageld, 2-3!.
Nu ging het snel met nog 15 minuten op de klok ging ZBVH verder met scoren, met de mooie goals van Mohammed 2-4 en de 2-5 door Teun z'n hattrick!!
Daarna volgde een fraai afstandsschot van Kyra, hier kreeg de keeper van OSV het moeilijk mee, daardoor rolde de bal voor de voeten van Ayden die hem vervolgens wist in te schieten! 2-6
OSV kon nog wat terug doen en maakte er 3-6 van. Hier was ZBVH het niet mee eens, en het was Mohammed die de bal hard in het doel schoot 3-7!