Ridder van Dorplaan 7
3284AT
ZUID-BEIJERLAND
tel. 0186-661355

Na uitstekende bekerwedstrijden zonder verlies mochten de mannen van ZBVH 3 aantreden op eigen veld tegen GOZ 4.
Het was even wennen en met veel afwezigen was het puzzlen om tot genoeg man te komen. De niets vermoedende John Pierneef werd door 11 man overgehaald om zijn rentree te maken op de velden. Hij deed dit zeker niet onverdienstelijk in deze wedstrijd!
Eelco stond dit keer op doel door afwezigheid van Ben.
Onder een heerlijke zonnetje begon ZBVH aan de 1e competitiewedstrijd. ZBVH tikte de bal lekker rond en kreeg in de 1e helft via Taco en Reinier een paar goede kansen! GOZ kon daar weinig tegenoverstellen en bijna elke aanval van de oranje hemden eindigde bij de goedspelende Andre of Jeroen.
Helaas was voor GOZ 1 goede aanval genoeg om vlak voor rust de 0-1 te scoren.

Na rust ging ZBVH verder waar het was gebleven. De aanval zoeken en proberen de stand gelijk te trekken.
Na wat kansen die er niet ingingen was het uiteindelijke Sam die met zijn "chocolade been" schitterend de 1-1 tegen de touwen schoot. ZBVH bleef doorgaan met aanvallen maar helaas stond het vizier van Lars en John niet op scherp om de trekker over te halen.

Zo eindigde deze pot in een 1-1 gelijkspel waarbij ZBVH recht had op meer. al met al een leuke pot tegen een leuke tegenstander.

Zaterdag 2 oktober mag het 3e uit naar 's Gravendeel.