3284AT
ZUID-BEIJERLAND
tel. 0186-661355

Met een uitgedunde selectie van precies 11 spelers, veel spelers hadden blessures, ging ZBVH het zaterdag opnemen tegen Spijkenisse.
Voorafgaand aan de wedstrijd had de trainersstaf nog wat tactische informatie verschaft door een aantal situaties op het bord uit te leggen. Na de 14-4 nederlaag van vorige week was dit geen slecht plan. Iedereen had het helemaal begrepen, dus konden we gaan starten aan de wedstrijd. In de wedstrijd bleek al snel genoeg dat er heel weinig hadden opgelet en dus helemaal niet hadden begrepen wat er was uitgelegd. Daarnaast was Spijkenisse een paar niveaus beter, wat resulteerde in een 0-4 achterstand na 6 minuten voetbal. Het leek dus een vervelende middag te gaan worden en dat werd het ook.. met rust stond het al 0-9(!).

De motivatie was volledig verdwenen en iedereen deed maar wat in de tweede helft. Enkel keeper Liam kon zich nog enkele keren onderscheiden met reddingen maar een pijnlijk pak slaag van maar liefst 0-22 was het gevolg van een veel betere tegenstander, geen motivatie bij een aantal spelers van ZBVH en een aantal die de lol er wel van inzagen om afgedroogd te worden..

Laten we maar hopen dat het een incident was en we ons komende woensdag, wanneer we inhalen voor de beker tegen Rijnmond, kunnen revancheren!!