Sportpolderweg 7
3205LZ
SPIJKENISSE
tel. 0181-640065

Afgelopen dinsdagavond speelde ZBVH tegen de koploper en kampioenskandidaat Hekelingen. Het ambitieuze Hekelingen is in ieder geval klaar voor promotie wat betreft hun schitterende hoofdklasse waardige  accommodatie met stijlvolle tribune.

Hekelingen begon stormachtig aan de wedstrijd , ZBVH kwam goed weg in de beginfase na een paar gevaarlijke aanvallen van de koploper. Maar verdedigd stond het als een huis bij ZBVH met een tactiek van 3 centrale verdedigers waarbij Twan Breure bij balbezit in kon  schuiven naar het middenveld.

Nadat de aanvallen geluwd waren kropen de Herculianen na 20 minuten steeds meer uit hun schulp,  de inschuivende Twan Breure dribbelde plotseling 3 man voorbij helaas verdween de bal over de achterlijn, Breure speelde erg sterk in deze rol , stond verdedigend zijn mannetje maar was ook opbouwend sterk met zijn dieptepasses en inschuivende loopacties.  .Na een half uur was er weer een weergaloze sliding van Vincent Bakker die een zekere voorsprong voorkwam van Hekelingen.Net voor rust ontstond een kansje voor ZBVH na een uitstekende onderschepping en dieptepas van Jurriaan van de Berg richting Wessel Schouwink  wiens schot met links aan kracht te kort kwam om de keeper te verrassen.

Met een brilstand werd de rust bereikt.

Na rust een eenzijdig spelbeeld , Hekelingen drong ZBVH steeds meer naar achteren , voorin ontbrak het aan stootkracht bij de Zuid-Beijerlanders.Een half uur voor het einde kwam de thuisploeg volkomen terecht op voorsprong 1-0!Kort daarna toch een grote kans voor Wessel Schouwink echter zijn inzet werd tot corner verwerkt , uit dezelfde corner werd wederom  Schouwink in stelling gebracht echter zijn  kopbal verdween over het vijandelijk doel.

Kort voor het eindsignaal werd de deur definitief in het slot gegooid door de 2-0 van Hekelingen.

Conclusie: ZBVH kon met opgeheven hoofd zijn verlies nemen en hebben zich kranig verweerd.