Wilhelminastraat 1
3281BZ
NUMANSDORP
tel. 0186-653820

Na héééééél lang wachten was het eindelijk weer zover! Na 2 trainingen stond dan eindelijk de 1e wedstrijd op het programma. In de opening van het seizoen mochten de dames en heren van ZBVHJO10-1 aantreden tegen NSVV JO10-2.
Vandaag bestond de JO10-1 uit de volgende kanjers:
Ayden op doel, Elin en Kyra waren het blok achterin, het middenveld bestond uit Owen, Mohammed en Teun. In de spits stond Lucas.

Iedereen was vroeg wakker en vol goede zin begonnen we aan onze 1e wedstrijd.
De 1e 5minuten speelde ZBVH wat onwennig en wisten elkaar nog niet goed te vinden. Hierna liet ZBVH zien goed te kunnen voetballen en liet het balletje vaak rond gaan.
Voor de rust waren het Lucas en Teun die 2 mooie doelpunten maakten. waardoor we met een 0-2 voorsprong gingen rusten.

In de rust werd er aangegeven lekker zo door te blijven voetballen maar iets minder door elkaar heen te gaan lopen. Dit werd na rust goed opgepakt en dat resulteerde al snel in een doelpunt van Lucas. (0-3)
NSVV liet het er niet bij zitten en ging op jacht naar een treffer. Door goed keeperswerk van Ayden wist hij het doel lang schoon te houden. 5 minuten na rust moest Ayden toch zijn meerdere erkennen in een mooi schot van NSVV. Zo werd de tussenstand 1-3.
ZBVH liet zich niet kunnen en trok vol ten aanval. De ene na de andere mooi aanval werd op de mat gelegd wat resulteerde in heel veel kansen. Voor ZBVH scoorden Lucas en Teun nog 2x en Mohammed beloonde zijn goede wedstrijd met een mooi doelpunt. De keeper NSVV speelde een geweldige pot en wist heel veel doelpunten te voorkomen. De eindstand werd dan 1-8 is ons voordeel.

Ayden keepte een foutloze wedstrijd en stond er wanneer dat moest.
Elin was vandaag niet te passeren. Met geweldige verdedigende acties was ze een plaag voor de NSVV aanval
Kyra werkte onwijs hard, veel ballen afgepakt en andere vrij voor het doel gezet. 2e helft de motor op het middenveld.
Teun maakte weer mooie acties en liet met z'n linkerbeen zien een goed schot in huis te hebben. Zo maakte hij 3 goals vandaag.
Owen liet zien weer lekker te ballen en maakte een paar mooie acties. In de laatste minuut haalde hij nog bal van de doellijn!
Mohammed is de spelverdeler. Werkt hard en ziet het spelletje uitstekend. Veel assists en een mooi doelpunt als beloning.
Lucas was met zijn snelheid heel gevaarlijk en wist met mooie acties 4x te scoren.

Zaterdag speelt ZBVH JO10-1 thuis tegen Smitshoek JO10-7