26 september 2020 9:00

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 26 september mochten we om 9.00uur aantreden tegen de roodhemden van 's Gravendeel JO10.

Na vorige week tegen Strijen een hele goed pot voetbal hadden laten zien gingen we met vol vertrouwen de wedstrijd in tegen 's Gravendeel.

Al snel werd duidelijk dat ZBVH een maatje te groot was voor de tegenstander.

Met goed voetbal, mooie acties en goed samenspel werd al snel het eerste doelpunt gemaakt door Teun.

In de 1 helft wist ZBVH de ene na de andere aanval op de mat te leggen en veel kansen te creeëren. De keeper van 's Gravendeel keepte een hele goed pot, maar kon niet voorkomen dat ZBVH met een 8-1  voorsprong de rust in.

Na rust veranderde het spelbeeld niet en ook de regen veranderde niet.

ZBVH bleef aanvallen via de zijkanten en met een aantal goede voorzetten, acties en schoten werd het doel van 's Gravendeel onder vuur genomen. in de 2e helft wist 's Gravendeel nog een mooi doelpunt te maken waarbij ZBVH 10keer het net wist te vinden.

eindstand 18-2 voor de Herculianen uit Zuid-Beijerland.

Met Jory op doel was het moelijke scoren voor de tegenstander. Pakte een paar mooie ballen en laat zien goede stappen te maken en steeds beter te worden!

Olivier is het blok achterin die als het kan mee naar voren gaat om zijn goaltje mee te pikken. Ijzersterk in de duels.

Kay is de motor middenveld waarbij hij veel ballen afpakt en wanneer Olivier naar voren gaat blijft Kay het fort achterin bewaken.

Mees wil de laatste weken liever voetballen dan keepen. Het voetballen gaat hem goed af en weet de ballen bijna altijd naar de juiste kleur te spelen.

Owen is de technische buitenspeler en een plaag voor elke verdediger. Owen dolt wat af in het veld en is altijd opzoek naar de actie en waarmogelijk de panna.

Teun is de andere buitenspeler van de JO10. de 7 jarige laat zien steeds beter de duels aan te gaan en samen te spelen. Met een goed schot en acties weet hij het net regelmatig te vinden.

Renne is de goaltjesdief van het team. Staat vaak op de goede plek om het laatste zetje te geven richting het doel. Renne laat de  laatste weken zien steeds meer oog te hebben voor het samenspel.

Al met al een geweldig team waar plezier de boventoon voert!