Ouder

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Zaterdag 12 september moest de JO10 thuis spelen tegen zinkwegse Boys JO10. Na de enorme winstpartij van afgelopen week leek het wel of de boys niet helemaal scherp begonnen aan de wedstrijd.

ZBVH had wel het betere van het spel maar dit resulteerde de 1e 10min niet tot grote kansen of doelpunten. In de time-out halverwege de 1e helft werd er door de trainers aangegeven dat ze iets meer en iets sneller moesten gaan overspelen om tot doeplunten te komen. Na de time-out werd de score al snel geopend door Owen. Na een mooie aanval was het Owen met een mooie actie en de 1-0. Na de 1e goal viel direct de 2-0. het was wederom Owen die goed doorging en beheerst de 2-0 binnen knalde! Vlak voor het rust signaal was het Teun die met een mooi schot de 3-0 op het scorebord zette.

In de rust werd er medegedeeld dat we de 2e helft door moesten gaan zoals we de 1e helft geëindigd waren.

Na rust was het direct ZBVH die de aanval opende op het doel van zinkweg. Er werd de 2e helft hard gewerkt en ze lieten bij vlagen goed voetbal zien aan de supporters. Met het blok Olivier en Kay was er voor Zinkweg geen doorkomen aan. Deze 2 mannen laten zien steeds sterker te worden in de duels!

Na rust scoorde Olivier de 4-0 na een mooie actie. De 5-0 werd door Teun snoeihard binnengeschoten vanaf 15meter. Na de time-out van de 2e helft trok Renne de keepershandschoenen aan en ging Mees het in de spits proberen. Mees liet al snel zien een neusje voor de goal te hebben en schoot beheerst de 6-0 binnen.

De verdedigers van Zinkweg kregen de gehele wedstrijd geen grip op Owen. Heel vaak glipte Owen langs de tegenstander en gaf een goede voorzet of schoot zelf. De 7-0 was dan ook een mooie goal na schitterende actie aan de zijkant die door Owen zelf werd binnen geschoten.

ZBVH bleef de aanval zoeken en het was Mees die zijn 2e doelpunt mocht maken. Ook deze schoot Mees netjes binnen. 8-0

ZBVH kreeg nog een aantal grote kansen die niet werden benut. De verdedigers van ZBVH gaven geen kansen weg en de nul bleef dus op het scorebord staan voor de tegenstander.

In de laatste minuut wist Owen nog een goal te maken door de bal knap binnen te tikken.

Eindstand 9-0

Het verdedigende blok Olivier en Kay stond als een huis waarbij de watervlugge middenvelders Owen en Teun het middenveld beheerste. Spits Renne werkt onwijs hard om het de verdediging van de tegenstander zo moelijk mogelijk te maken wat ook gelukt is! Mees keepte foutloos en als inval spits was Mees van gote waarde! Nieuweling Jory was vandaag helaas afwezig maar gaat volgende week weer knallen!