Datum

3 oktober 2020 9:00

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 3oktober had ZBVH JO 9-1 een thuis wedstrijd tegen SHO JO 9-6, dit keer was iedereen van de partij.

Op Sportpark Hercules klonk op veld 3 om 9.00 het fluitsignaal voor het begin van de eerste helft, helaas mochten er geen thuissupports aanwezig zijn inverband met de "Coronamaatregelen" die het kabinet had afgegeven.

Het waren de aanvallers van SHO die goed wakker waren en maakten 2 snelle goals, hierdoor stond ZBVH binnen 5 minuten op 0-2 achterstand!

Gelukkig was het Kyra die met een strak schot haar eerste goal van dit seizoen kon maken,1-2!
Het was SHO die weer wat terug dee 1-3.
Nu was het de beurt aan Ayden die met een droog schot de 2-3 maakte!
ZBVH was eindelijk wakker en kon Mohammed heel knap 3 x scoren, hattrick! Dit bracht de stand op 5-3!
Ayden die met een droog schot de 6-3 scoorde, gevolgd door mooie dribbel acties van Kyra 7-3 en Lucas 8-3!

Het was pauze en deed Noortje de keepers handschoenen aan van Krijn.

De tweede helft.

Het regende doelpunten voor ZBVH!

Door een goede aanval van ZBVH opgezet door Elin wist Kyra haar hattrick te maken,
9-3!
Mohammed de 10-3 wist binnen  te schieten.
Lucas met een mooi schot in de verre hoek de 11-3 kon maken!
Mohammed die met een hard schot de 12-3 scoorde!
Lucas die de verdedigers wegspeelde en kon scoren 13-3!
Dit keer was het de beurt weer aan Mohammed 14-3, zijn tweede hattrick!
Ook waren er mooie aanvallen van Juule, Krijn en Elin alleen hadden zij net het geluk niet om te scoren!
Kyra die met een mooi schoot de 15-3 maakte!
Lucas die 2 mooie doelpunten maakte,17-3!
Nu was het weer SHO met een doepunt,17-4!
Kyra die nog 2 goede goals wist te maken 19- 4!
SHO die de 19 -5 kon scoren, en ook goaltjesdief Lucas kon er nog 2 scoren!
Hierdoor kwam de eindstand op 21-5