Scheidsrechter

Y Durgunsu

Accommodatie

Onbekend

Hoogvliet tegen Rijnmond Hoogvliet Sport liep het tegen een ruime nederlaag aan. In de beginfase ontstond een redelijk gelijkwaardige wedstrijd met een aantal kansen over en weer, maar beide keepers stonden telkens goed opgesteld. Na een kwart wedstrijd kwam de thuisploeg op voorsprong. Na een kort genomen hoekschop kon een Hoogvliet-speler naar binnen trekken en scoren. Snel volgde het antwoord van ZBVH. Mark Burger verraste iedereen met een fraai afstandsschot in de kruising. Twee minuten voor de rust gaf ZBVH de wedstrijd uit handen. Tweemaal toe leidde balverlies tot een snelle uitbraak bij Rijnmond Hoogvliet Sport, waarbij de snelle voorhoedespelers elkaar via een steekbal gemakkelijk wisten te vinden en konden scoren. Mike Andeweg kreeg namens ZBVH nog de kans om wat terug te doen, maar zijn kopbal ging over.

In de tweede helft was ZBVH niet meer bij krachten om de achterstand te repareren. Na een uur spelen wist Rijnmond Hoogvliet Sport wederom de ruimte te vinden achter de ZBVH-defensie en kon een strakke voorzet tot doelpunt worden gepromoveerd. In de slotfase vielen zelfs nog de 5-1 en 6-1. Eerst via een voorzet vanaf de zijkant en daarna via een strafschop na een handsbal. Snel hierna volgde het eindsignaal van de goed leidende scheidsrechter Durgunsu. Aanstaande zaterdag wacht de laatste bekerwedstrijd voor ZBVH, thuis tegen FIOS.